HomeAutomatiseringAppleAirPods-naam wijzigen

AirPods-naam wijzigen

iPhone- of Android-gebruikers hebben vaak last van hun naam in het Engels. Om AirPods-naam te wijzigen moet u een aantal stappen ondernemen. We vertellen je wat hier allemaal aan de hand is.

Hoe Airpods-naam op Android te wijzigen

AirPods is een populaire zenderontvanger met behulp van Bluetooth technologie. Hoe kan je je AirPods-naam op Android wijzigen? U kunt het beste uw naam in Google Play Store aanpassen. Nadat u de app geopend hebt, dient u te typen: “naam veranderen” in de zoekresultatenbalk en klik op “Nieuw account aanmaken” om meer informatie over het programma te bieden. Volgens Google gaat het om een simpel en snel proces om je naam te wijzigen.

Hoe u uw AirPods op elk apparaat een andere naam kunt geven

Wilt u uw AirPods-naam op elk apparaat wijzigen? Dat kan! Hieronder vindt u een aantal tips om deze naam te veranderen.

  1. Ga naar ‘AirPods’ op uw iPhone of iPad. Klik hierop en kijk onderaan het scherm naar de vorige naam van de AirPods.
  2. Ga nu naar ‘Preferences’ op uw iPhone of iPad en druk daarna op het icoon met de muis linksbovenin. Hiermee gaat u terug naar het Apple-scherm.
  3. Klik nu op ‘Name’.
  4. Kies nu het gewenste nieuwe namen voor alle apparaten die gebruik maken van de besturing van Apple – dit zijn bijvoorbeeld: iPhone, iPad en iPod Touch.
  5. Ga nu weer terug naar AirPods en klik vervolgens op de symbolen bovenaan in het rechtermenu.

Video: ✅ How To Change Apple AirPods Name 🔴

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten