HomeEntertainmentSocial MediaSnapchat-melding Android wijzigen

Snapchat-melding Android wijzigen

Snapchat is een leuk en soms gevaarlijk appje dat je kunt gebruiken om meldingen te maken met je vrienden. Maar het geluid van de melding kan er niet altijd goed uit zien. In dit artikel vertellen we je eenvoudig hoe je het Snapchat-meldingsgeluid op Android- en iOS-apparaten kunt wijzigen.

Hoe Snapchat-notificatiegeluid op Android wijzigen?

Als je graag een ander geluid hoor wanneer er berichten of notificaties binnenkomen van Snapchat, kun je hieronder eenvoudig naar de instructies gaan om deze geluiden te wijzigen. Op Android- en IOS-apparaten zijn de instructies heel duidelijk verdeeld in 3 stappen:

  • Download en installeren van Snapchat: Op Android en iOS moet je op het apparaat Snapchat installeren. Na het installeren van Snapchat zal er een extra toepassing op je telefoon verschijnen, die je nodig hebt om alle berichten van Snapchats te lezen.
  • Kies hierna voor “Meldingen” > “Notificaties.”
  • Volg de instructies op het scherm en druk dan op “Wijzig meldingen”. Klik vervolgens op “(Deel)…” om alle berichten met gegevens over jouw chat aan te dragen. Ga naar het punt waar je wil dat de notificatie geluid wordt gemaakt (bijvoorbeeld “bericht beginnen“) en druk op opslaan.

Hoe het originele Snapchat-notificatiegeluid te krijgen?

Wil je dat alle Snapchat-meldingen naar jouw apparaat komen, in plaats van via Facebook? Het is eenvoudig om dit te doen. Op iOS ga je naar het venster “Meldingen” en op Android naar “Meldingen & Apps”. Daarna vind je de pagina ‘Notificatie‘. Klik hierop en druk op ‘Nieuwe melding wijzigen‘. In het nieuwe venster kun je zien welke notificaties er nu door Facebook worden geplaatst, en welke notificaties via jouw apparaat gaan. Klik dan op ‘Snapchat‘ om de notificatie te verwijderen van Facebook en te plaatsen op je apparaat.

Meldingsgeluid harder of zachter zetten

Het geluid van Snapchat-meldingen op je Android- of iOS-apparaat kan wat harder, lager of zachter worden gemaakt. Hier een eenvoudige manier om dit te doen:

  1. Open het Snapchat- apparaat en ga naar de meldingvensters;
  2. Klik op “Meldingen bekijken” (op de iPad) of “Meldingen lezen” (op de Android- of iOS-apparaat).
  3. Ga naar het menu en klik op “Speakers“.
  4. Klik op het knopje met de vouw eromheen en druk daarna op “Ja, herschapen“.
  5. Druk nu op “OK” om het wijzigen van het geluid te voltooien.

Video: How To Change Snapchat Notification Sounds on Android

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten