HomeTechnologieTelefoonUw AirTag configureren met uw iPhone, iPad of iPod touch

Uw AirTag configureren met uw iPhone, iPad of iPod touch

Wil je graag de locatie van je spullen kunnen volgen en terugvinden met je Apple-apparaten? Dan is de tag dé oplossing voor jou! In deze blogpost vertellen we je hoe je gemakkelijk en snel een tag kan configureren met behulp van je iPhone, iPad of iPod Touch. Zo ben jij straks altijd op de hoogte waar jouw belangrijke items zich bevinden. Lees snel verder om te ontdekken hoe makkelijk het is om deze handige gadget te gebruiken!

Wat u nodig hebt

Om je tag te configureren, heb je een iPhone, iPad of iPod touch met iOS 14.5 of hoger nodig. Als je toestel niet up-to-date is, moet je eerst een software-update uitvoeren voordat je verder kunt gaan.

Uw AirTag configureren

Uw tag configureren is heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om uw tag te koppelen aan uw iPhone, iPad of iPod Touch:

  1. Ga naar Instellingen > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
  2. Houd de achterkant van uw tag dicht bij uw apparaat. U ziet dan een melding dat er een nieuw apparaat is gevonden.
  3. Selecteer de optie ‘AirTag toevoegen‘.
  4. Voer een naam in voor uw tag en selecteer vervolgens ‘Opslaan‘.
  5. U hebt nu succesvol uw tag geconfigureerd!

De naam van uw AirTag wijzigen

U kunt de naam van uw tag wijzigen in de app Instellingen. Ga naar Instellingen > Tik op uw naam bovenaan > Tik op ‘AirTags‘ > Tik op de naam van uw tag en tik vervolgens op ‘Naam wijzigen‘.

Meer informatie over het gebruik van uw tag met ‘Zoek mijn’

U kunt uw tag met ‘Zoek mijn’ gebruiken om het te volgen als het kwijt is. U moet uw tag eerst configureren met uw iPhone, iPad of iPod Touch voordat u deze functie kunt gebruiken.
Als u uw AirTag kwijtraakt, kunt u de app ‘Zoek mijn openen op een ander apparaat dat u bezit en ingelogd is met hetzelfde Apple-ID. Vervolgens tikt u op het tabblad Apparaten, selecteert u vervolgens het apparaat waarmee u wilt zoeken en tikt u op ‘AirTag zoeken‘.

De app zal dan een geluid laten horen vanuit het apparaat, zodat u weet waar het is. Als de AirTag niet in de buurt is van een ander iOS-apparaat of Mac die ingelogd is met hetzelfde Apple-ID, wordt er automatisch een melding naar alle toegewezen contactpersonen gestuurd wanneer hetzij de AirTag wordt aangetroffen.

Video: How to Setup AirTags on iPhone, iPad, and iPod Touch

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten