HomeAutomatiseringZoek mijn vrienden-app

Zoek mijn vrienden-app

Naar schatting hebben we 220 miljoen social media profiles – en dat is nog maar de voorproef van de enorme hoeveelheid online communicatie die ons dagelijks te wachten staat. Er zijn daarom genoeg online tools beschikbaar om je bekendheid met anderen te verschaffen, maar er zijn ook wel een aantal risico’s aan verbonden. Lees hieronder wat je moet doen om je kinderen of vrienden via een app in de gaten te houden, en altijd te weten waar ze zijn.

Zoek vrienden (Android)

De app Zoek vrienden (Android) is ontwikkeld om je kinderen en vrienden op dezelfde plek te brengen. Op deze pagina vind je meer informatie over deze app, zoals hoe je hem downloadt, waar hij te vinden is en wat er met de gegevens die door de app worden verzameld wordt gedaan.

Life360 (iOS en Android)

Life360 is een gratis app die je kunt downloaden voor iOS en Android. De app bevat alle gegevens over jezelf, je kinderen en je vrienden. Je kunt alles in de app controleren: camera’s, berichten, GPS locatie, fotoalbums en meer. Je kan ook familie- en vriendenlijsten opstellen. Als je je kinderen of vrienden niet meer ziet of horen, dan hebben ze misschien een andere Life360 app gedownload of ze zijn al offline gegaan.

Glympse

Met Glympse ben je nooit meer kwijt van je kinderen of je vrienden. Het is een mobiele app dat je in elke buurt kan bereiken. Zo hoor je altijd wat er gebeurt op het moment dat jij dat wilt. Je kinderen of vrienden kunnen de app ook gebruiken om op te zoeken naar iets speciaals, zoals eten of plekken waar ze zich veilig voelen.

Video: (DU) Zoek Mijn iPhone – Vind mijn iphone – hoe werkt dat?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten