HomeTechnologieHorlogeApple Watch koppelen lukt niet

Apple Watch koppelen lukt niet

Ben jij ook zo enthousiast over je nieuwe Apple Watch, maar lukt het maar niet om deze te koppelen met je iPhone? Geen paniek! In deze blogpost delen we handige tips en tricks zodat jij binnen no-time kunt genieten van alle functies van jouw gloednieuwe smartwatch. Dus pak je iPhone erbij en let’s get started!

Een Apple Watch herstellen bij problemen

Als uw nieuwe horloge niet goed werkt, kunt u deze proberen te herstellen met de volgende stappen. Let wel, dat als u de watchOS-software opnieuw installeert, alle gegevens en instellingen verloren gaan. Dit is dus alleen aan te raden als laatste redmiddel.

  1. Sluit de oplader aan op je horloge en plaats ‘m dan op een vlakke, droge ondergrond.
  2. Zorg ervoor dat je iPhone in bereik is, met een Wi-Fi-verbinding en de laatste versie van iOS. Je hebt ook de laatste versie van watchOS nodig.
  3. Op je iPhone tik je op ‘Instellingen‘. Tap dan op ‘Algemeen‘ > ‘Software-update‘. Als er een update beschikbaar is, volg dan de instructies om die te installeren.
  4. Nadat de software is bijgewerkt, ga je weer naar ‘Instellingen‘ > ‘Algemeen‘. Tap daar vervolgens op ‘Herstel‘.

Apple Watch herstellen

Als je horloge niet goed werkt of niet reageert, kun je de volgende stappen proberen. Allereerst moet je de Apple Watch en het bijbehorende apparaat met elkaar verbinden. Ga hiervoor naar de ‘Instellingen‘ -app op je iPhone en tik vervolgens op ‘Bluetooth‘. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld en selecteer vervolgens je Apple Watch in de lijst met apparaten. Als dit niet werkt, probeer dan de volgende stappen:

  1. Controleer of er een update beschikbaar is voor je iPhone en voor je watchOS.
  2. Sluit alle apps af die op je horloge draaien door driemaal te klikken op de zijknop en vervolgens naar boven te swipen om alle openstaande apps te sluiten. Doe dit ook voor alle apps die op je iPhone draaien.
  3. Probeer opnieuw te verbinden door naar ‘Instellingen‘ – > ‘Bluetooth‘ te gaan en daarna opnieuw naar ‘Apple Watch’ in de lijst met apparaten te gaan.

Apple Watch opnieuw koppelen

Als je horloge opnieuw wilt koppelen, moet je de volgende stappen ondernemen. Allereerst dien je de oude verbinding tussen je iPhone en Apple Watch te verbreken. Dit doe je door gewoon de Airplane Mode aan te zetten op beide apparaten. Vervolgens dien je de stand-by van je Apple Watch te resetten door deze ca. 30 seconden ingedrukt te houden. Wanneer dit voltooid is, start dan opnieuw je iPhone op en ga naar de ‘Watch app‘. Hier dien je alle apps die eerder gekoppeld waren met Apple Watch, opnieuw te koppelen. Nadat dit proces voltooid is, zal er weer een nieuwe verbinding tussen beide apparaten ontstaan.

Video: Why Isn’t My Apple Watch Pairing? (2022)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten