HomeEntertainmentSocial MediaBerichten incognito lezen Snapchat

Berichten incognito lezen Snapchat

Snapchat is een app die wordt gebruikt voor het delen van foto’s en video’s. De app werd ontwikkeld door twee studenten aan de Universiteit van Californië in 2014. Sindsdien is Snapchat een enorm succesvolle app. Inmiddels zijn er meer dan 200 miljoen gebruikers, waarvan circa 60% mannen en 40% vrouwen zijn.

Hoe een Snap te openen zonder dat ze het weten via de vliegtuigmodus

Wie wil niet dat zijn berichten op Snapchat door anderen gezien worden? Dan is het handig om hiermee te kunnen leven. Gebruik je phone’s vliegtuigmodus dan kan je alle berichten die je schrijft en voert uit, ongezien lezen. Je hoeft slechts het gesprek te openen waaraan je wilt kunnen lezen wat ze geschreven hebben. Het is ook mogelijk om berichten van bekende persoonlijke nummers ongezien te lezen, door ze in je contactlijst te plaatsen.

Hoe een Snap te openen zonder dat ze het weten met behulp van een monitoring-app

Als je op het internet surft of je mobiel gebruikmaakt, kun je wel steeds bedenken dat er berichten bij jou op de social media app Snapchat zitten. Dat is omdat Snapchat een app is die enkel door mensen gemaakt is voor het delen van foto’s en berichten. Maar wat als je niet wil dat anderen weten wanneer je iets gezien hebt? Dan moet je een Snap openen met behulp van een monitoring-app!

Video: Berichten op Snapchat lezen zonder dat de afzender het weet

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten