HomeAutomatiseringBerichtmappen in Outlook.com

Berichtmappen in Outlook.com

Microsoft Outlook.com biedt gebruikers een krachtig platform om met hun e-mail, taken en contacten te werken. Een van de handige tools die Outlook biedt, zijn berichtmappen. In dit artikel gaan we in op wat berichtmappen precies zijn en hoe je er mee kunt werken om je mailbox georganiseerd te houden.

Een map maken

Om een nieuwe map aan te maken in Outlook.com, ga je naar het tabblad ‘Berichten‘ en klik je vervolgens op ‘Nieuwe map‘. Je kunt nu een naam invoeren voor je nieuwe map en een locatie kiezen waar je de map wilt opslaan. Als je klaar bent, klik je op ‘Map maken‘.

De naam van een map wijzigen

In Outlook.com kun je eenvoudig de naam van een map wijzigen. Ga hiervoor naar de betreffende map en klik op ‘Map wijzigen‘ in het menu. Er verschijnt nu een pop-upvenster waarin je de nieuwe naam voor de map kunt invoeren. Klik vervolgens op ‘Wijzigingen opslaan‘ om de wijzigingen door te voeren.

Een map verplaatsen

Als u een map wilt verplaatsen, kunt u de volgende stappen volgen:

  1. Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt verplaatsen.
  2. Klik op “Map verplaatsen“.
  3. Selecteer de nieuwe locatie waar u de map naartoe wilt verplaatsen en klik op “OK“.

Een map verwijderen

Om een map te verwijderen in Outlook.com, volg je deze stappen:

  1. Ga naar het tabblad ‘Berichten‘.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de map die je wilt verwijderen en kies dan ‘Verwijderen‘ in het menu dat verschijnt.

Map Verwijderde items

Om een map te verwijderen, gaat u naar de sectie ‘Berichtmappen‘ in uw accountinstellingen. Klik met de rechtermuisknop op de map die u wilt verwijderen en selecteer ‘Verwijderen‘ in het menu dat verschijnt.

Berichten verwerken

Als u een e-mailbericht in een berichtmap wilt verplaatsen, kunt u dit doen door het bericht te slepen of door op het pictogram van het bericht te klikken en de optie Verplaatsen te selecteren. Wanneer u een berichtmap met submappen hebt, kunt u ook eerst de submap openen en dan hetzelfde doen. Nadat u op Verplaats naar geklikt hebt, selecteert u de map waarnaar u wilt verplaatsen.

Video: Desktop Alert For Rules and Sub-folders on Microsoft Outlook

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten