nieuws

Uitbouw productievolume en directiewijzigingen bij VDL Nedcar

Carriere & mensen

Paul van Vuuren (59) is voorgedragen om te worden benoemd tot algemeen directeur van VDL Nedcar in Born. Nadat de ondernemingsraad van VDL Nedcar een positief advies heeft uitgebracht, gaat hij Carel Bouckaert (59) opvolgen.

Uitbouw productievolume en directiewijzigingen bij VDL Nedcar
(foto: VDL Nedcar)

Carel Bouckaert gaat zich op eigen verzoek en in goed onderling overleg binnen het directieteam van VDL Nedcar toeleggen op de optimalisatie van de productieprocessen. Onder leiding van Bouckaert is het aantal medewerkers bij VDL Nedcar het afgelopen jaar gegroeid met ruim 2.000 naar ongeveer 6.500 medewerkers.
Paul van Vuuren is lange tijd in directiefuncties werkzaam geweest in de financiële sector. Daarbij heeft het accent gelegen op de zakelijke dienstverlening. Vanuit die hoedanigheid heeft hij ruime ervaring opgedaan met uiteenlopende types van ondernemingen en een uitgebreid netwerk opgebouwd. De afgelopen tien jaar is hij vanuit de regionale organisatie van ING Bank het vaste contactpersoon geweest van VDL Groep.

 

 

 

 

 

Uitbouw van het productievolume

Na de productiestart van de MINI Countryman en de BMW X1 en de explosieve groei van het aantal medewerkers in het afgelopen jaar komt VDL Nedcar in de volgende fase van zijn ontwikkeling. Daarin zal meer werk worden gemaakt van de doorontwikkeling van de organisatie, de uitbouw van het productievolume en de acquisitie van nieuwe projecten. Die herpositionering gaat gepaard met aanpassingen in de samenstelling en taakverdeling binnen het directieteam van VDL Nedcar. Vanwege de complexiteit en de genoemde ontwikkelingen zal het directieteam, na instemming van de ondernemingsraad, worden uitgebreid met Paul van Vuuren.

 

 

Reageer op dit artikel