HomeEntertainmentSocial MediaTrilfunctie Android-telefoon

Trilfunctie Android-telefoon

Wie heeft niet eens een keer zijn telefoon laten trillen door Schermafstand? Of door hem harder laten trillen dan nodig? Natuurlijk kun je het scherm ook dichtdoen, maar dat lijkt nu hoe dan ook weinig plezierig. Maar wat kan je doen als je zojuist op je Android-telefoon bent gestuit met een irritante situatie?

In deze blogpost lees je alles over de mogelijkheden om je Android-telefoon te helpen tegen irritante situaties. We vertellen je welke apps er in ons land beschikbaar zijn en welke functionaliteit ze bieden. We geven ook een aantal tips voor hoe jij irritante situaties kunt voorkomen.

Hoe laat ik mijn Android-telefoon luider trillen vanuit de instellingen?

Als je een Android-telefoon hebt, kan je de geluidssignalen aanpassen in de instellingen. Je kunt hieraan ook bepalen of je telefoon harder of lichter laten trillen. Hieronder staan enkele tips over hoe je dit doet.

  1. Ga naar de instellingen van je Android-telefoon. Klik op “Geluid” om zo naar het geluidsscherm te gaan. Klik dan op het nummer dat aangeeft wat type geluidssysteem je telefoon heeft: mp3, wav, aac enzovoort. Klik vervolgens op “Aansluiten“.
  2. Kies voor “Lagere volume” of “Hardere volume“. Als je voor “Hardere volume” kiest, zal de stemlijn van de telefoon hoger worden gemaakt en als je voor “Lagere volume” kiest, zal de stemlijn lager worden gemaakt.

Is het mogelijk om de trilling van mijn Android-telefoon te verhogen?

Het is mogelijk om de trilling van je Android-telefoon te verhogen. Voor dit doen we een aantal stappen volgen:

  1. Klik op het icoon “Android Settings” in de menu of het home-scherm van je telefoon.
  2. Klik op “Sound & notification” en selecteer “Alarms and sound“.
  3. Ga naar het onderdeel dat gaat over “Audio settings“. Hier kun je bepalen of alle alarms of muzieksignalen zo hard mogelijk worden afgespeeld of dat ze juist trillen. We gebruiken hieronder alleen de laatste optie, omdat we willen dat de trilling meer piek oplevert dan alleen maar een harder geluid.
  4. Zoals gezegd ga je nu naar het onderdeel dat gaat over Face detection en druk daar “Trill mode” in.

Hoe laat ik mijn Android-telefoon luider trillen bij apps?

Wat doe je als je ziet dat je Android-telefoon luider trilt bij apps dan normaal? Hieronder vind je een aantal tips om de luidspreker van je telefoon harder of vaker te laten trillen.

  1. Ga naar de appstore en download gratis applicaties voor SoundBoost en Volumio. Beide applicaties hebben het vermogen om de luidspreker van je Android-telephone harder te laten trillen. Zo creëer je ook een muziektelevisie-experience die anders niet mogelijk is met je telefoon ondersteund door meerdere apparaten.
  2. Ga naar Google Play en download Loud for Android, een gratis applicatie die het vermogen heeft om de luidspreker van je telefoon harder te laten trillen. De app past in elke tablet of smartphone en kan op eenvoudige wijze worden geïnstalleerd.

Video: Telefoon trilt zonder trillen | Het LAB | National Geographic

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten