HomeEntertainmentFilmsDe Twilight Saga films

De Twilight Saga films

De Twilight films zijn een serie van vier romantische fantasy-films die zich afspelen in het fictieve stadje Forks, Washington. De films zijn gebaseerd op de twee boeken in de Twilight-saga van Stephenie Meyer.

Hoe je de Twilight films in volgorde bekijkt (chronologisch)

De Twilight Saga is een serie van vijf romantische fantasy-films gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Stephenie Meyer. De films zijn The Twilight Saga: Twilight, The Twilight Saga: New Moon, The Twilight Saga: Eclipse, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 en The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2.

Hoe je de Twilight films in volgorde bekijkt (op releasedatum)

De Twilight films zijn een serie van vier romantische fantasy-films die zich afspelen in de fictieve stad Forks in de Amerikaanse staat Washington. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Stephenie Meyer. De films hebben een chronologische volgorde. In totaal zijn er vijf films in de serie:

1. Twilight (2008)
2. New Moon (2009)
3. Eclipse (2010)
4. Breaking Dawn – Part 1 (2011)
5. Breaking Dawn – Part 2 (2012)

De films worden allemaal geregisseerd door Catherine Hardwicke, met uitzondering van Eclipse en Breaking Dawn – Part 1, die werden geregisseerd door David Slade en Bill Condon, respectievelijk. Robert Pattinson, Kristen Stewart en Taylor Lautner spelen de drie hoofdrollen als Edward Cullen, Bella Swan en Jacob Black.

Video: Twilight Movies In Chronological Order

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten