HomeTechnologieTelevisieDe Xiaomi Mi TV Stick koppelen

De Xiaomi Mi TV Stick koppelen

Ben jij op zoek naar een handige en compacte oplossing om jouw televisie slimmer te maken? Zoek dan niet verder! In deze blogpost nemen we de Mi TV Stick van Xiaomi onder de loep. Deze kleine tv-adapter belooft naast het streamen van content in hoge kwaliteit ook nog eens super gebruiksvriendelijk te zijn. Benieuwd of deze gadget aan onze verwachtingen heeft voldaan? Lees snel verder voor onze recensie van de kleinste tv-adapter van Xiaomi!

Het uiterlijk van de Mi TV Stick

De Mi TV Stick is een kleine, dunne en lichte tv-adapter die je aansluit op de HDMI-poort van je tv. De afstandsbediening is erg handig en gebruiksvriendelijk. Het uiterlijk van de Mi TV Stick is simpel maar elegant. De adapter is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zwart, grijs en wit.

Configuratie

De Mi TV Stick is een kleine tv-adapter van Xiaomi die je aansluit op de HDMI-poort van je tv. Het apparaatje heeft een processor van quad-core en 1 GB RAM-geheugen. Daarnaast beschikt het over 8 GB opslagruimte en ondersteunt het Wi-Fi 5 (802.11ac). De tv-stick draait op Android TV 9.0 en geeft je toegang tot alle bekende streamingdiensten, zoals Netflix, YouTube, Prime Video en Hulu.

Technische specificatie

Xiaomi heeft onlangs zijn nieuwste tv-adapter voor de internationale markt gelanceerd, de Mi TV Stick. De Mi TV Stick is een kleine en compacte tv-adapter die direct in de HDMI-poort van je televisie past. Xiaomi claimt dat de Mi TV Stick de kleinste tv-adapter op de markt is.

De Mi TV Stick wordt geleverd met een afstandsbediening en wordt aangedreven door een quad-core processor. De tv-adapter ondersteunt ook Bluetooth 4.2 voor draadloze apparaten zoals toetsenborden en muizen. De Mi TV Stick heeft 8 GB intern opslaggeheugen en 1 GB RAM-geheugen.

De Xiaomi Mi TV Stick is ook een stuk goedkoper dan de Roku Streaming Stick+, waardoor het een uitstekende keuze is als je op zoek bent naar een budgetvriendelijke streamingapparaat.

Superioriteit van Mi Box S ten opzichte van Mi TV Stick

De Mi Box S is de opvolger van de populaire Mi Box en biedt een aantal verbeteringen. De belangrijkste vernieuwing is ondersteuning voor 4K HDR-video, waardoor je films en tv-series in een superieure beeldkwaliteit kunt bekijken. Daarnaast beschikt de Mi Box S over een krachtige processor en 2 GB RAM, waardoor je zelfs de meest veeleisende apps en games soepel kunt draaien. Ook is het toestel voorzien van Bluetooth 4.2, waardoor je gemakkelijk draadloze apparaten zoals een toetsenboard of muis kan aansluiten.

Video: De Xiaomi Mi TV Stick. Ieder scherm slim!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten