HomeEntertainmentFilmsWaar kun je de serie Game of Thrones (2011-2019) online kijken?

Waar kun je de serie Game of Thrones (2011-2019) online kijken?

De populaire HBO serie Game of Thrones is een fenomeen dat de afgelopen jaren wereldwijd miljoenen fans heeft gekregen. Of je nu al vanaf het begin mee bent gegaan met de adembenemende verhalen of je wilt bijpraten, hieronder staat precies waar je Game of Thrones online kunt bekijken!

Waar kun je Game of Thrones uit 2011-2019 online kijken?

In Nederland is Game of Thrones te zien op HBO. Dit is een Amerikaanse premiumzender die alleen via digitale tv te ontvangen is. Als je geen HBO-abonnement hebt, kun je deze via internet aanvragen bij verschillende aanbieders, zoals Ziggo en KPN. Via deze aanbieders kun je ook een proefperiode aanvragen, waardoor je de eerste episodes gratis kunt bekijken.

Als je liever niet voor een abonnement gaat, kun je ook éénmalig een episode of seizoen van Game of Thrones huren of kopen bij onder andere iTunes, Google Play Store en Microsoft Store. De prijzen hiervoor variëren per episode en per seizoen.

Staat of komt ‘Game of Thrones’ op Disney+?

De populaire tv-serie Game of Thrones is helaas niet te vinden op Disney+. De serie is echter wel te zien op verschillende andere streamingdiensten, zoals HBO GO en Amazon Prime Video.

Staat of komt ‘Game of Thrones’ op HBO Max?

HBO Max is een streamingdienst van WarnerMedia en heeft een exclusieve overeenkomst met HBO. Dit betekent dat je alleen HBO Max kunt gebruiken om Game of Thrones te streamen. HBO Max is momenteel alleen beschikbaar in de Verenigde Staten en kan worden gebruikt met een Amerikaanse creditcard of PayPal-account. Als je in Nederland woont, kun je een VPN gebruiken om toegang tot HBO Max te krijgen.

Staat of komt ‘Game of Thrones’ op Netflix?

In de Verenigde Staten is de populaire HBO-serie Game of Thrones (2011-2019) alleen beschikbaar op het streamingsplatform HBO Max. In Nederland is de serie nog niet te zien op Netflix, maar er is wel een kans dat de serie in de toekomst naar het platform komt.

Video: how to watch game of thrones free (all seasons 1-8)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten