HomeTechnologieComputerGearchiveerde e-mails vinden in Gmail op Android / Desktop

Gearchiveerde e-mails vinden in Gmail op Android / Desktop

Gmail is een van de meest populaire e-mailproviders, maar het kan soms lastig zijn om je oude e-mails te vinden. Gelukkig kun je ze gemakkelijk archiveren en opnieuw vinden wanneer je ze nodig hebt. In dit artikel leggen we uit hoe je dat doet op je Android- of desktopapparaat.

Deel 1: Hoe bekijk ik mijn gearchiveerde e-mails in Gmail op Android

Wanneer u e-mails archiveert in Gmail, betekent dit dat ze worden verplaatst naar een aparte map met de titel “All Mail“. Dit is echter niet hetzelfde als ze verwijderen. Ze blijven nog steeds beschikbaar en kunnen op elk moment worden teruggezet naar uw inbox of een andere map.

Om uw gearchiveerde e-mails te bekijken op uw Android-apparaat:

1. Ga naar de app ‘Gmail‘.
2. Druk op het menu-icoon in de bovenste linkerhoek van het scherm.
3. Selecteer ‘All Mail‘ in het menu dat verschijnt. (Als u All Mail niet ziet, tik dan op ‘More‘ om alle mappen weer te geven.)
4. U ziet nu al uw gearchiveerde e-mails in chronologische volgorde (van oud naar nieuw).

Deel 2: Waar gaan mijn gearchiveerde e-mails naar de website van Gmail Online

Als u een e-mail hebt gearchiveerd, wordt deze verplaatst naar de map ‘Archiveren‘. Dit is een standaardmap in Gmail en kan niet worden verwijderd of gewijzigd. Alle gearchiveerde e-mails blijven in Gmail beschikbaar, zodat u ze later kunt vinden als u ze nodig hebt.

U kunt de map ‘Archiveren‘ bekijken door op de knop ‘Alles weergeven‘ te klikken in de linkerkantlijn van Gmail. Als u e-mails wilt zoeken in de map ‘Archiveren‘, kunt u dit doen door in het zoekvak boven aan het scherm te zoeken naar trefwoorden of andere criteria.

Deel 3: Gearchiveerde e-mails herstellen in Gmail? Hier is uw oplossing om ze terug te krijgen

In deel 3 van ons artikel gaan we in op hoe je gearchiveerde e-mails kunt herstellen in Gmail. Gmail biedt verschillende opties voor het archiveren van e-mails. Het is echter niet altijd duidelijk hoe je deze e-mails kunt terugzetten in je inbox. Hieronder leggen we uit hoe dit werkt!

Om te beginnen moet je weten dat er twee soorten archivering zijn in Gmail: automatische archivering en handmatige archivering. Automatische archivering is waar Gmail dagelijks alle e-mails verwijdert die ouder zijn dan zes maanden. Handmatige archivering is wanneer je zelf bepaalde e-mails archiveert of ze naar een andere map verplaatst.

Als je geen back-up hebt gemaakt van je gearchiveerde e-mails, dan kun je deze helaas niet herstellen. Dit geldt ook als je ze per ongeluk hebt gewist. Gelukkig kun je wel back-ups maken van al je e-mails, zodat je de mail gemakkelijk kan terugvinden.

Aanbeveling: Één klik om een back-up te maken en alle Android-gegevens veilig te herstellen

Android-gebruikers kunnen hun e-mails eenvoudig back-uppen en herstellen door gebruik te maken van de inbuilt backupfunctie van Gmail. Dit is erg handig voor gebruikers die regelmatig wisselen van apparaat of die bang zijn dat hun gegevens verloren zullen gaan.

Video: How to find Archived emails on Gmail

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten