HomeTechnologieGoogle Agenda op Windows-bureaublad

Google Agenda op Windows-bureaublad

In deze moderne tijd hebben we allemaal drukke schema’s die ons helpen om op koers te blijven. Met behulp van Google Agenda kunnen gebruikers hun dagelijkse taken beheren en hun planning efficiënter maken. We laten u in dit artikel zien hoe u Google Agenda op uw Windows-bureaublad kunt downloaden en installeren, zodat u altijd toegang heeft tot al uw afspraken, herinneringen en taken.

Hoe Google Agenda synchroniseren met de Windows Agenda Desktop App

De Windows Agenda Desktop App is een programma waarmee je je Google Agenda kunt synchroniseren met je Windows-bureaublad. Het werkt als volgt:

  1. Ga naar de website van de Windows Agenda Desktop App en download het programma.
  2. Start het programma en log in met je Google-accountgegevens.
  3. Klik op de knop “Synchroniseren” om alle gebeurtenissen in je Google Agenda te downloaden naar de app.
  4. Je kunt nu alle gebeurtenissen in je Google Agenda bekijken, aanpassen of toevoegen op je Windows-bureaublad!

Hoe Outlook synchroniseren met Google Agenda op Desktop

U kunt uw Google-agenda op uw Windows-bureaublad openen door de Google Calendar-app te gebruiken. U kunt de app downloaden vanuit de Microsoft Store. Nadat u de app hebt geïnstalleerd, kunt u inloggen met uw Google-account en vervolgens uw agenda synchroniseren met Outlook.

Hoe Google Agenda Widget toevoegen aan Google Chrome

Om de Google Agenda-widget toe te voegen aan Google Chrome, moet u eerst op de link ‘Agenda toevoegen aan Chrome‘ klikken die u vindt onderaan dit artikel. Vervolgens wordt er een pop-upvenster geopend waarin staat dat de widget wordt toegevoegd aan uw bureaublad. Klik vervolgens op ‘Toevoegen‘. U ziet nu de Google Agenda-widget op uw bureaublad.

Video: How to Download Google Calendar on Windows 10 | How to Get Google Calendar on Your Windows Desktop

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten