HomeTechnologieComputerHet spiegelen van een afbeelding in Microsoft Word

Het spiegelen van een afbeelding in Microsoft Word

Als u wilt verwerken van een afbeelding in Microsoft Word, moet u een oplossing voor het spiegelen van afbeeldingen gebruiken. Dit artikel beschrijft de verschillende manieren waarop u dit kan doen.

Draaien met de muis

In Microsoft Word kan je een afbeelding draaien door er met de muis over te gaan. Je kunt het ook doen door het scherm naar beneden te halen en met de rechtermuisknop op de afbeelding te klikken.

  1. In het venster van Microsoft Word open je de map waarin je de afbeelding wilt spiegelen. Klik op het puntje van de afbeelding om haar in beeld te krijgen.
  2. Het venster dat opent wordt groter en dan kun je er ook uitklikken om de afbeelding te bekijken op een groter scherm. Kies in het menu bovenaan rechts “Afbeeldingen“. Dan verschijnt een lijst met alle afbeeldingen die in Microsoft Word beschikbaar zijn. Ga naar “Spiegelen” en selecteer de afbeelding waarna het venster verder gaat zoals hierboven toegelicht is.
  3. Naast de naam van de afbeelding staat een knop “Zie/Het spiegelen“. Klik erop om hem te starten of druk op ESC om terug te keren naar het normale documentenscherm.

In graden draaien

In Microsoft Word 2010, 2013 en 2016 kunt u een afbeelding door het spiegelen van de tekst ervan bekijken. Dit is wel handig als u een afbeelding hebt die u graag opnieuw wilt zien of als u de afbeelding in andere feitelijkheden wil corrigeren.

In volgende stappen leest u hoe u deze functie gebruikt:

  1. Ga naar het document waarin u de afbeelding wilt bekijken en druk op Ctrl + A om alle tekens in het document te selecteren. Klik dan op het icoon achteraan de tekst ‘Omslag‘.
  2. Druppel dwars over de rand van de afbeelding. Klik op het icoon omslagen voor meer informatie over dit icoon en klik vervolgens op OK om de omslag aan te maken. De omslag verschijnt met een groene ring rondom het beeld.

Video: How to mirror image in Ms Word 2010, 2013, 2015, 365

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten