HomeTechnologieComputerOpmerkingen verwijderen of verbergen in een Worddocument

Opmerkingen verwijderen of verbergen in een Worddocument

Word documenten zijn vaak heel belangrijk voor het maken van verschillende berichten, bijvoorbeeld om een artikel te schrijven of juist om een beslissing te nemen over welke informatie toegankelijk wordt gemaakt voor anderen. Maar er zijn ook andere dingen die je kan doen met een Worddocument, zoals opmerkingen verwijderen of verbergen. In dit artikel vind je tips over hoe je dit kunt doen.

Opmerkingen verbergen

Na het verwijderen van opmerkingen in een Worddocument kan er voorkomen dat deze niet meer terug te vinden zijn in het document. Dit is mogelijk omdat de opmerkingen op verschillende plekken in het document zitten, waardoor ze niet automatisch gemeld worden als verwijderd. Daarom raden wij aan om iedere opmerking apart te verwijderen en/of vervolgens door alle gezamenlijke opmerkingen in een notitieblokje samen te brengen en daarna het bestand weer neer te leggen.

Tips

  1. In het Worddocument kunt u opmerkingen verwijderen of verbergen door ze met de rechter muis te selecteren en eronder in de zoekfunctie “Extra toevoegingen” te klikken.
  2. U kunt ook opmerkingen verwijderen of verbergen door ze in het lijstje “Totale inhoud” van het document te selecteren, naar boven te klappen en eronder “Inhoud verwijderen” of “Inhoud verborgen” in te typen.
  3. Als u opmerkingen wilt verwijderen die niet in het lijstje “Totale inhoud” zijn geplaatst, moet u ze direct in het lijstje invoeren dat binnenin het document verschijnt. Klik dan met de linker muis op dit lijstje, om erop af te slaan en met de rechter muis alle reacties toe te voegen aan deze poging tot invoering van omslagpagina’s!

Video: Opmerkingen in MS Word

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten