HomeGamingHoe Fortnite splitscreen spelen

Hoe Fortnite splitscreen spelen

Fortnite is populairder dan ooit en je ziet toch vaak mensen die samen spelen. Maar wat als je meerdere mensen in je huis hebt? Dan moet je snel eens op onze tutorial over Fortnite splitscreen spelen wachten. Hier leggen we uit hoe dat precies gaat en welke software je nodig hebt.

Kun je splitscreen spelen op Fortnite?

In Fortnite kan je ook split screen spelen met vrienden. Hierdoor is het erg gemakkelijk om samen te spelen en de game te vervolgen. Je kunt ervoor kiezen om één scherm in te richten of twee verschillende schermen in te delen. Het is mogelijk om alle spelers een gesprek toe te staan of afzonderlijk games te starten.

Welke modi kunnen worden gespeeld met split screen?

Wat zijn de mogelijkheden voor split screen bij Fortnite? Naast het spelen van het game op één monitor, kunnen spelers ook in split screen mode gaan spelen. Hieronder vind je een aantal modi waarmee je in split screen mode kunt spelen:

  • Team Battle: Dit is de meest populaire modus waarbij je met je team tegen andere teams in battles verliest of winst maakt. Je kan hiermee maximaal 4 gamers in splitscreen mode laten spelen.
  • Duels: Je kan ook dan in splitscreen mode duels voeren met andere gamers. Je kan hier maximaal 4 gamers in laten spelen.
  • VIP matches: Je kunt hier leuke VIP matches starten en zo zelfs als hoofd van een groepje worden genoemd! In VIP matches speelt niemand iets onder controle en kan er alles gebeuren! Dit is de meest spectaculaire modus die je kunt doen in splitscreen mode.

Fortnite splitscreen tips

  1. Start Fortnite op in een virtueel Windows-besturingssysteem en vink daarna de gameaanvraag aan.
  2. Klik aan het rechter randje van het scherm op “Wanneer speelt Fortnite?” om de spelstatus te bekijken.
  3. Zie dan dat Fortnite in twee weergaves is gedefinieerd: “Vizier” en “Bots“. In deze laatste weergave zijn alle vijandelijkheiden waargenomen die je tegenkomt, terwijl in de vizierweergave alleen die wapens die momenteel ingezet worden zichtbaar zijn.
  4. Als je besluit om naar de botsweergave te gaan, druk dan met je muis op het toetsenbord of touchpad en klik op “Bots“. Hier vind je een overzicht van alle botsschermen die actief zijn en hoeveel mensen erop staan te spelen (indien veel mensen meedoen).

Video: How to SPLIT SCREEN IN FORTNITE! (EASY METHOD) (PS4/XBOX ONE)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten