HomeTechnologieCodingHoe de Msvcp140.dll-fout te herstellen?

Hoe de Msvcp140.dll-fout te herstellen?

Windows 10 staat met een probleem. Na installatie van het nieuwe besturingssysteem kunnen gebruikers problemen oplopen met de Msvcp140.dll-fout. Een Msvcp140.dll-fout kan ontstaan door diverse problemen, zoals een incorrecte software-installatie of een verkeerd gebruik van het besturingssysteem. In dit artikel lees je hoe je de Msvcp140.dll-fout kunt herstellen in Windows 10.

Wat is een DLL-bestand, en waarom krijg je DLL-fouten?

Een DLL-bestand is een bestand dat verbonden is met de Windows-programma’s. Als je problemen hebt met je PC of laptop, kan dit veroorzaakt worden door verschillende oorzaken, waaronder mogelijkheid dat er een probleem is met je DLL-bestand. Een DLL-fout kan bijvoorbeeld optreden als er geen verbinding komt tussen de programma’s en de DLL-bestanden. Je kan dan ongeacht of je computer opstart, steeds meerdere foutmeldingen krijgen. Je moet dan denken aan: “Kan ik hierdoor misschien toch iets doen om eventuele problemen te voorkomen?”.

Wat zijn de belangrijkste symptomen van een DLL-fout? Veel mensen hebben last van publieke registers die niet werken of van applicaties die niet meer startbaar zijn. Ook kan er sprake zijn van vertraging en andere problemen in het gebruik van je computer. Er zijn diverse manieren om een DLL-fout te herstellen.

Wanneer Msvcp140.dll is de ontbrekende fout verschijnt?

Wanneer Msvcp140.dll is de ontbrekende fout verschijnt, kan dit leiden tot ongewenste bepaalde programma’s die niet meer werken of problemen met je webbrowsers. Er zijn oplossingen te vinden om Msvcp140.dll terug te krijgen en je internetgedrag weer normaal te laten verlopen.

Methode 1: Download Msvcp140.dll en installeer het handmatig

Als u geen Msvcp140.dll hebt op uw computer, dan kan u deze gratis downloaden van Microsoft. Als u de dll wel hebt, maar hem niet kunt installeren, bekijkt u dan deze methode. Om de Msvcp140.dll-fout te herstellen, moet u in verschillende stappen volgens deze methode doorgeven wat er mis is:

  1. Klik op Start en zoek naar “Msvcp140.dll“. U vindt de dLL hier meestal onder “Programma’s” of “Windows“.
  2. Kies in het resultaat van het zoeken voor “Injectieven” en druk op OK om ze toe te voegen aan uw bestandscherm.
  3. Klik op OK om verder te gaan met het installeren van de dLL. Op veel computers ziet u nu een melding dat er een probleem is met de registratiesysteem verwerkingsopdracht (SERVER_CONFIG_MISSING).

Methode 2: Herstel Msvcp140.dll automatisch met behulp van het hulpprogramma voor het herstellen van fouten

Msvcp140.dll is een dll die zorgt voor communicatie tussen de programma’s in Microsoft Office. Het kan fouten veroorzaken bij het openen van Office of wanneer je documenten bekijkt of bestanden uploadt. Als de Msvcp140.dll-fout niet wordt opgelost, kan dit leiden tot problemen met het functioneren van Office.

Het hulpprogramma voor het herstellen van fouten helpt je om snel en eenvoudig alle probleemoplossingen te vinden die met Msvcp140.dll te maken hebben. Dit programma is gratis en beschikbaar op computers in Nederland en België.

Methode 3: Installeer of herinstalleer het Microsoft Visual C ++ Redistributable pakket

De meeste mensen die Visual C ++ installeren hebben het Microsoft Visual C ++ Redistributablepakket geïnstalleerd. Soms kan er een fout ontstaan met de Msvcp140.dll-file. Dit probleem komt vaak voor bij mensen die de software alleen gebruiken om gratis diensten te ontvangen of bij mensen die weinig of geen creatieve werkzaamheden uitvoeren met Open Source projecten, zoals Illustrator of InDesign.

Het beste is om het probleem te herkennen voordat het erg groot wordt en daarom adviseren we je graag de volgende 3 methodeën uit te proberen:

  1. Verwijder de Msvcp140.dll file van je computer en herstart dan je computer;
  2. Voer een oplossing in op je virusbestand;
  3. Installeer een nieuw Microsoft Visual C ++ Redistributablepakket.

Methode 4: Installeer het programma opnieuw

Msvcp140.dll is een van de belangrijkste dll’s in Windows en het functieverlies kan zijn opgetreden doordat er iets mis is gegaan met deze file. Er zijn verschillende manieren om de Msvcp140.dll-fout te herstellen, zoals door het programma opnieuw te installeren of het bestand af te scannen naar een andere locatie.

Methode 5: Scan uw systeem op malware en virussen

Als u LastPass of een ander programma gebruikt waar malware en virussen in kunnen sluipen kan het gevaar bestaan dat deze software na aanpassing van uw systeem weer blokkeert of defecten veroorzaakt. Daarnaast is er ook nog de kans dat spammers of criminelen hierdoor toegang tot uw gegevens zouden krijgen. Enerzijds is het belangrijk om malware en virussen op te sporen voordat ze echt schade doen, anderzijds is het belangrijk om ervoor te zorgen dat lastpass en andere software correct aangepast worden als dit nodig is.

Het beste manier om malware en virussen op te sporen is door ze regelmatig opnieuw te scannen met antivirussen die beschutting bieden voor je computer. Als er dan één keer iets raars wordt gevonden, zoals ransomware of beveiligingslekken, probeer dan altijd direct contact met je provider op te nemen om erachter te komen wat er precies aan de hand is.

Methode 6: Gebruik een registry cleaner

Een registry cleaner kan je helpen om fouten in de registratie te corrigeren. Hieronder een aantal tips over het gebruik van een registry cleaner.

  1. Beschikbaarheid: Registratie cleaners variëren in beschikbaarheid; voor sommige is de software gratis, terwijl andere een betaalde licentie vereisen. Als je niet weet welke registratie cleaner het beste bij jouw situatie past, raadpleeg dan altijd onze review van belangrijkste registratiecleaners.
  2. Werkwijze: Voor het gebruik van een registry cleaner moet je alle sluitingspatronen van Windows verwijderen die ermee samenhangend zijn (zoals .bat-, .cmd- en .vbs-bestanden). Daarna vul je in het register opnieuw in met alle juiste informatie (sluitingspatronen, naam, wachtwoord enzovoort) door ze op ieder bestand te toevoegen dat je wilt verwerken.

Video: msvcp140.dll Missing Error | How to Fix | 2 Fixes | 2021

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten