HomeEntertainmentSocial MediaHoe: YouTube-Account Verwijderen

Hoe: YouTube-Account Verwijderen

Je bent vast wel eens tegen het feit gekomen dat je YouTube-account verwijderd is. Je had misschien een video opgestuurd of geplaatst waarvoor je je account niet meer wilt gebruiken, of misschien ben je bang dat iemand anders deze video kan bekijken. In dit artikel vind je tips om je YouTube-account te verwijderen.

Oplossing 1: verberg je YouTube-account en kanaal tijdelijk

Als je YouTube-account niet wilde verwijderen, dan moet je eerst de account aanpassen. Dat doe je door op “Meer” in de menubalk te klikken en daarna op “Aanpassen“. Vul de gegevens in van je YouTube-account (naam, wachtwoord, emailadres) en druk op “OK“. Je account beneden wordt nu geschrapt.

Oplossing 2: permanent je YouTube-kanaal verwijderen

YouTube is een gratis videoplatform waar je naast filmpjes en video’s ook muziek, documentaires en essays overal te vinden zijn. Als je YouTube-kanaal wil verwijderen dan kun je volgende tips gebruiken:

  1. Ga naar het Account-paneel van YouTube én selecteer de knop “Verwijderen” aan de rechterbovenkant.
  2. Vul in het Profielnaam (het Naam van jouw YouTube-account) of e-mailadres van jouw account in en druk op “Verwerken“.
  3. Klik op de knop “Ontvangertje berichten” om alle nieuwe berichten van jouw YouTube-account te ontvangen. Je kunt hieraan toegang geven aan alle spamberichten die je ontvangt of gelijkwaardige berichten weer laten verwijderen die je niet wilt horen. Je kunt ook bepalen welke berichten je wilt terugzien op je pagina’s van YouTube, zodat je ze altijd kan bekijken door ze toe te voegen aan een lijst.

Oplossing 3: uw Google-account verwijderen

Het verwijderen van uw Google-account kan lastig zijn. Hieronder staan een aantal tips om dit probleem op te lossen.

  1. Log in op uw account aan de website https://www.google.com/accounts/. Klik op “Verwijder account“.
  2. In het overzicht van accounts ziet u alle gebruikersnaam en wachtwoorden die u nodig hebt om de account te verwijderen. Gebruik deze informatie om uw Google-account te verwijderen. Wanneer dit alles goed is gedaan, klikt u op “Verwijder account“.
  3. U ontvangt een bericht toesturen waarin staat dat de verwerking van het Google-account is voltooid.

Video: YOUTUBE ACCOUNT VERWIJDEREN 2020 HOE KUN JE EEN YOUTUBE ACCOUNT VERWIJDEREN YOUTUBE ACCOUNT 2020

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten