HomeTechnologieTabletiPad delen met meerdere mensen

iPad delen met meerdere mensen

Apple heeft onlangs een gloednieuwe functie uitgebracht waarmee zakelijke gebruikers hun iPad kunnen delen met meerdere personen. Deze nieuwe functie is vooral handig voor bedrijven die vaak veel tablets gebruiken en deze willen uitdelen aan hun medewerkers. In dit artikel lees je wat deze innovatieve functie precies inhoudt en hoe jij dit als zakelijk gebruiker het beste kunt benutten!

Zakelijk gedeelde iPad

Met de nieuwe iOS 11.3 update is het eindelijk mogelijk om je iPad te delen met anderen, perfect voor mensen die veel onderweg zijn en hun apparaat willen blijven gebruiken. Je kunt nu eenvoudig een tweede account aanmaken op je iPad waarmee je collega’s of klanten kunnen inloggen en apps, bestanden en documenten kunnen openen en bewerken. Er zijn echter wel enkele beperkingen waar je rekening mee moet houden.

Zakelijke verbeteringen voor de Mac

Apple heeft een aantal verbeteringen aangekondigd die bedrijven en ondernemingen zullen helpen beter te functioneren. Deze omvatten ondersteuning voor meerdere gebruikers op een iPad, een verbeterde manier om bestanden te delen en een nieuwe app die werknemers in staat stelt hun Mac op afstand te gebruiken.

Proxy-support voor APN’s

De nieuwe iOS 13.1 update bevat een lange gewenste functie voor zakelijke gebruikers: proxy-ondersteuning voor APN’s. Hierdoor kunnen zakelijke gebruikers eindelijk een iPad delen met meerdere personen zonder dat ze steeds de APN instellingen hoeven te wijzigen.

Om deze nieuwe functie te gebruiken, moet je naar de instellingen van je iPad gaan en naar “Cellular Data” scrollen. Vervolgens selecteer je “APN Settings” en kies je voor “Proxy“. Je kunt nu eenvoudig de proxy-instellingen invoeren die door je bedrijf worden vastgesteld.

Maatwerk-apps voor scholen

Een van de grootste voordelen van het delen van een iPad met meerdere personen is dat het een veel flexibeler manier biedt om apps te gebruiken. In plaats van iedere student zijn of haar eigen apparaat te geven, kunnen ze nu allemaal gebruikmaken van dezelfde iPad en de apps die op die manier het meest geschikt zijn voor hen installeren. Dit betekent dat scholen niet langer hoeven te investeren in hardware voor iedere student, en kan ook helpen bij het verminderen van onderhoudskosten.

Video: iPadOS 14.3 Beta 3: Shared iPad Mode??

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten