HomeTechnologieTabletiPad-modellen met GPS

iPad-modellen met GPS

GPS is de standaardnavigatie systeem op elektrische apparaten, zoals de iPad. Door middel van GPS kan je rekenen op een goede locatie in het buitenland en navigeren met behulp van blokjes die je ziet op het scherm. Maar welke iPad-modellen hebben ingebouwde GPS? Lees hieronder meer over de verschillende modellen en kijk of je hem gaat gebruiken!

Welke iPad-modellen hebben ingebouwde GPS?

iPad 4, iPad mini 2 of 3, iPad Air, iPad mini 3 – alle modellen hebben ingebouwde GPS.

Met alleen Wi-Fi-iPads kun je nog steeds je locatie volgen.

Met alleen Wi-Fi-iPads kun je nog steeds je locatie volgen. Dit is mogelijk door de app “Globe Tracker” in te downloaden en te gebruiken. Deze app maakt gebruik van de GPS-functionaliteit van je iPad om je locatie te bepalen. Je kan hem ook gebruiken om foto’s of video’s af te lezen die je op het moment bezig bent. Zo weet je altijd waarje bent, zelfs wanneer je geen mobiel bereik hebt.

De beste ingebouwde en downloadbare apps voor GPS en navigatie

GPS is niet alleen van harte gewenst voor reizigers, in onze moderne tijd is het ook nodig voor bedrijven die hun productie processen willen efficiënter maken. Veel bedrijven gebruiken de ingebouwde GPS van iPad om hun productieprocessen te ondersteunen.

Video: Apple’s Confusing 2022 iPad Lineup – Which iPad to Buy?!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten