HomeGamingJoy-Con-controllers niet opgeladen

Joy-Con-controllers niet opgeladen

Als je de Joy-Con-controllers van Nintendo opgeladen wilt hebben, moet je ze in de oplaadbare houder bestelen. Onderstaand vind je alle informatie over de oplaadbare houder en de Joy-Con-controllers.

Aanvullende informatie

Het aanvullende informatie over de oplaadbare Joy-Con-houder is te vinden op de website van Nintendo. Hier kunnen we lezen dat de controllers niet opgeladen worden in de oplaadbare houder. Dit is wel het geval met het Nintendo Switch Pro Controller, want hier heeft een batterij zitten.

Belangrijk

Eurogamer ontdekte dat de controllers niet opgeladen kunnen worden met de oplader, terwijl dit wel zou moeten gebeuren om ze te gebruiken. Hierdoor blijven gamers uitgeschakeld wanneer ze willen winnen en plannen om erachter te komen of de controllers wel opgeladen zijn. Nintendo zegt daarop dat het probleem reeds aangepast is, maar dat wetenschappers nog steeds onderzoek moet doen naar wat er verkeerd gaat.

Wat kun je doen

Je kunt de Joy-Cons in je handen houden, maar als je ze wilt opladen, dan kan dat met een oplaadbare houder. Deze houder is weliswaar niet van Nintendo, maar het idee is om ermee naar je eigen huis te gaan of ergens anders te gaan spelen. Hieronder vind je meer informatie over de oplaadbare Joy-Con-houder en hoe je hem kunt maken:

  • De oplaadbare Joy-Con-houder is gemaakt van plastic en metaal. Je kunt hem op elke manier bevestigen aan de controller. Hij heeft twee usb-pins waarmee hij wordt aangesloten aan een computer of andere elektronische apparatuur. Zo kun je hem gebruiken voor het opladen van de controllers.
  • Je kunt met behulp van dit apparaat ook games die compatibel zijn met de Nintendo Switch spelen, zoals Pokken Tournament DX of Splatoon 2. Je kunt hem ook gebruiken om apps te downloaden of films af te spelen via de Nintendo Switch Online App.

Belangrijk

Het ontwerp van de oplaadbare Joy-Con-houder heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal gamers voor het eerst hun gamepad kunnen gebruiken. Zo’n houder kan in 5 verschillende formats (standaard, L, XL, XXL en Inch) worden besteld.

Maar wat zijn de belangrijkste voordelen van deze houder? Energiezuinige USB-Apogee charging: De oplader is gemaakt met energiezuinige apparaatbatterij-technologie om je gamepad zo lang mogelijk op te laden. Ideaal voor toegewijde gamers die graag mobiel willen spelen! De controller kan via een microUSB-kabel worden aangesloten op je computer of laptop.

Video: FIX Nintendo Switch JoyCons Not Charging!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten