HomeTechnologieTelefoonNavigatie in Google Maps

Navigatie in Google Maps

Voor veel mensen is het gebruiken van navigatie een onmisbare tool tijdens hun dagelijkse activiteiten. In dit artikel leer je hoe je de Google Maps-app kunt gebruiken om jouw locatie te vinden en doorsturen naar anderen. We lichten toe hoe deze handige app kan helpen bij je navigatie!

Wat je nodig hebt om navigatie te gebruiken

Als je de Google Maps-app wilt gebruiken om te navigeren, heb je het volgende nodig:

  • Een smartphone of tablet met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) of hoger
  • De Google Maps-app
  • Een internetverbinding

Je kunt de Google Maps-app downloaden in de Google Play Store. Als je de app eenmaal hebt geïnstalleerd, kun je direct aan de slag met navigeren.

Meer acties bekijken terwijl je de navigatiefunctie gebruikt

De Google Maps-app heeft een aantal handige navigatiefuncties waarmee je makkelijk je weg kunt vinden. Zo kun je bijvoorbeeld de kaart roteren om ervoor te zorgen dat je de juiste richting aangeven. Ook kun je inzoomen op de kaart om meer details te zien.

Als je de navigatiefunctie gebruikt, kun je ook andere acties uitvoeren. Zo kun je bijvoorbeeld een restaurant of een bezienswaardigheid zoeken en de route er naartoe opvragen. Ook kun je een adres intoetsen en de route laten berekenen.

Geluid uit- en aanzetten of meldingen horen

Om geluid in of uit te zetten tijdens het gebruik van de Google Maps-app, moet je naar het menu Je instellingen bewerken > Navigatie instellingen. Vink vervolgens het selectievakje Geluid aan of uit aan om navigatiegeluiden in of uit te schakelen. Als je meldingen wilt horen tijdens het gebruik van de app, vink je het selectievakje Meldingen aan of uit aan.

Een andere stem kiezen

Als u de Google Maps-app gebruikt, kunt u verschillende soorten navigatie instellingen selecteren. U kunt bijvoorbeeld kiezen of u een mannelijke of vrouwelijke stem wilt horen tijdens de navigatie.

Video: Google Maps: 5 tips om alles uit deze navigatie-app te halen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten