HomeTechnologieTelefoonNavigatie telefoon koppelen met auto

Navigatie telefoon koppelen met auto

Ben jij ook zo’n avontuurlijke autorijder die graag de weg op gaat zonder verdwaald te raken? Dan is het koppelen van je navigatie telefoon met je auto dé oplossing voor jou! Dit handige trucje zorgt ervoor dat jij altijd en overal probleemloos kunt navigeren, zonder gedoe met losse apparaten of onhandige kaarten. Maar hoe werkt dit nou precies en waar moet je rekening mee houden? Lees snel verder om alle ins & outs te ontdekken van het koppelen van een navigatie telefoon met je auto.

Routes opvragen via spraakopdrachten

Als je een Android- of iOS-telefoon gebruikt, kun je spraakopdrachten gebruiken om routes op te vragen en aanpassingen door te voeren. Door de telefoon met je auto te koppelen, kun je de route naar je bestemming laten uitspreken door de stem assistent van je telefoon. Om dit te doen, moet je eerst de Google Maps-app of Siri openen op je telefoon. Vervolgens geef je de opdracht “Navigeer naar” en vervolgens het adres of de naam van de plek waarheen je wilt rijden. De app zal dan een route berekenen en deze uitspreken via de luidsprekers van je auto.

Routes opvragen via het scherm

Als u uw telefoon met uw auto wilt koppelen, zult u eerst de navigatie-app op uw telefoon moeten openen. Vervolgens kunt u in de app zoeken naar de route die u wilt nemen. Wanneer u de route heeft gevonden, kunt u ervoor kiezen om deze te openen in het scherm van uw auto. Dit kan door simpelweg te tikken op het icoon van het scherm in de app. De navigatie-app zal vervolgens automatisch de route naar het scherm in uw auto sturen.

Video: Android Auto downloaden, installeren en gebruiken: zo doe je dat!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten