HomeTechnologieLaptopHoe download je Netflix makkelijk op Macbook

Hoe download je Netflix makkelijk op Macbook

Er is nog steeds stemmigheid over het gebruik van Netflix op Macbook. Sommigen denken dat het juist leuker is om alle series en films op de computer te bekijken, terwijl anderen vinden dat dit niet nodig is en dat het downloaden van Netflix en andere programma’s op een Macbook net zo goed gaat als in een Windows- of Linux-computer. Welke van de twee standpunten zijn juist? Lees hieronder wat je moet doen om het voornaamste argument voor en tegen Netflix op een Macbook onderzoekend te bekijken!

Netflix downloaden Macbook

Netflix kan op elke computer worden geïnstalleerd. Hiervoor is wel een Macbook nodig. Ga naar de Netflix website en klik op “Installeren“. Je zult onderaan de pagina een downloadknop moeten vinden. Klik daarop en kies voor “Download Movie or Show“. Je verschijnt nu in de browser van je Mac. Ga naar de knoppen bovenaan het scherm en druk op “Installer“. Er verschijnt nu een nieuwe pagina met allerlei informatie. Klik op het item dat het beste bij je past, bijvoorbeeld “Mac OS X 10.9 Mavericks (64 bit)“. Kies dan voor “Open” en klik vervolgens op de knop die naast “Pakketnaam” staat. Na het installeren van Netflix is je Mac gereed voor streaming!

Netflix kijken op een Macbook

Netflix biedt geen officiële gratis VPN- service aan, maar er zijn wel verschillende andere providers die dit toepassen. Zo kan bijvoorbeeld ExpressVPN worden gebruikt om het streaming platform te bekijken. Dit is mogelijk door in te loggen op het account van de provider en daarna Netflix aanvragen via het apparaat. Echter, dit is niet altijd even veilig, omdat bedrijven zoals Facebook en Google probeerden hiermee hun profielgegevens te kraken.

Netflix op Macbook: een aanrader?

Wanneer je Netflix wilt downloaden op je Macbook, dan is het aan te raden om via de Apple App Store te doen. Hierdoor wordt alles afgesproken tussen de partijen en er zijn geen vertragingen of ongemakken. Je hoeft ook niet per se iTunes in je computer op te starten: Netflix maakt gebruik van een standaard Windows-applicatie die door heel veel mensen gebruikt wordt. Als je Netflix wilt bereiken op een andere apparatuur, zoals Android of Windows Phone, dan kun je hem wel downloaden via de website van Netflix.

Video: How to Download Netflix App on Mac in 2022 *Best Workaround*

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten