HomeGamingPlayStation Network resetten

PlayStation Network resetten

U bent vast wel eens in de situatie geweest dat u uw wachtwoord voor het PlayStation Network niet meer weet. Dit is een veelvoorkomend probleem. Gelukkig is er een manier om uw PlayStation Network-wachtwoord te resetten, zodat u weer toegang krijgt tot uw account en al uw games. Lees in deze artikel hoe je precies stap voor stap je wachtwoord kan resetten!

Wachtwoord opnieuw instellen

Wanneer u uw PlayStation Network-wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen door een paar simpele stappen te volgen.

Om uw wachtwoord resetten, gaat u naar de PlayStation Network-website en klikt u op ‘Aanmelden‘. Vervolgens klikt u op ‘Wachtwoord vergeten?‘ onder het login-veld. Er zal nu een nieuw scherm verschijnen waarin u wordt gevraagd naar enkele gegevens.

Voer het e-mailadres in dat is gekoppeld aan uw PlayStation Network-account en klik op ‘Verzenden‘. Er zal nu een e-mail worden verzonden naar het opgegeven adres met instructies over hoe u verder kunt gaan met het resetten van uw wachtwoord.

Heb je geen e-mail voor het opnieuw instellen van je wachtwoord ontvangen?

Je hebt waarschijnlijk geen e-mail ontvangen voor het opnieuw instellen van je wachtwoord omdat je niet bent ingelogd in PlayStation Network of je e-mailadres niet correct is. Als je niet kunt inloggen op PlayStation Network, moet je contact opnemen met de klantenservice (https://support.sonyentertainmentnetwork.com/contactus).

Wachtwoord wijzigen

Om je wachtwoord te resetten, ga je naar de PlayStation-website en log je in met je accountgegevens. Klik vervolgens op “Wachtwoord wijzigen” onder “Accountbeheer“. Je krijgt dan een aantal opties te zien om je nieuwe wachtwoord te bevestigen. Kies de optie die jou het beste lijkt en volg de aanwijzingen op het scherm.

Het wachtwoord van een kinderaccount opnieuw instellen

Het is belangrijk om het wachtwoord van je PlayStation Network-account regelmatig te veranderen, zodat je account veilig blijft. Als je een wachtwoord voor een kinderaccount wilt resetten, moet je de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar de PlayStation website en log in met je accountgegevens.
  2. Klik bovenaan op ‘Accountinstellingen‘.
  3. Selecteer ‘Accountbeveiliging’ in het menu aan de linkerkant.
  4. Klik onderaan op ‘Wachtwoordreset‘.
  5. Voer het e-mailadres in waarmee het account is geregistreerd en klik op ‘Volgende‘.
  6. Er wordt nu een e-mail verstuurd naar het ingevoerde adres met instructies over hoe je het wachtwoord kunt resetten.

Video: How to Recover PSN Account with NO Password or Email (Sign in ID) 100% Works on PS4 & PS5

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten