HomeGamingPS4 geen wifi verbinding

PS4 geen wifi verbinding

Wanneer je je ps4 op de kamer plaatst, kan je hem niet via wifi verbinden met het internet. Dit probleem is al langer bekend en Sony probeert hieraan te doen wat ze kunnen. Maar hoe kun je dit probleem oplossen?

NW-31297-2

PS4 kan het niet lukken om met WiFi verbinding te komen. Het probleem is waarschijnlijk dat je router of dns dominerend is in de ruimte. Je kan proberen om een andere plek in huis te zoeken waar WiFi goed draait.

Controleer uw internetverbinding

Als je je ps4 niet kan verbinden met wifi, dan kan het zijn dat er iets mis is aan de router of de netwerkkabel. Controleer alles even en probeer erachter te komen wat het probleem is. Misschien is er een andere app nodig om verbinding met wifi te kunnen maken? Of ben je misschien op een afstand van de router of de netwerkkabel? Probeer dan even terug te gaan naar huis om die in godsnaam op tijd aan te sluiten!

Werk het systeem bij in de veilige modus

Wanneer je je PlayStation 4 maakt, kun je hem ook instellen om in de veilige modus te gaan. Dit betekent dat de PlayStation 4 niet meer over wifi kan communiceren met andere apparaten of computers. Dit is belangrijk als je geen toegang tot internet wil hebben, bijvoorbeeld als je op een vakantie bent.

Video: Valt je WiFi weg op de PlayStation 4? Hier is de fix! – Dr Console

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten