HomeTechnologieWifiTP-Link router resetten

TP-Link router resetten

TP-Link routers zijn ongelooflijk populair, en met reden: ze zijn betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Dat gezegd hebbende, soms kunnen ze fout gaan – en wanneer dat gebeurt, kan het echt frustrerend zijn om te proberen het te repareren. In dit artikel laten we u zien hoe u uw TP-Link router kunt resetten voor het geval deze problemen begint te geven.

Wat heb je nodig?

Je TP-Link router heeft mogelijk een geheugen probleem. Je kan hem opnieuw resetten door volgende stappen te volgen:

  1. Open je TP-Link router in de web-interface en klik op “Start“.
  2. Klik op “Werkzaamheden” en selecteer “Reset router“.
  3. Druk vervolgens op de knop “Reset“. Je TP-Link router wordt nu naar behoren gereset.

Via de resetknop op de achterkant

Reset je TP-Link router via de resetknop op de achterkant. Dit doe je door het apparaat in stil te laten zitten, de knop in de vorm van een kruisje te duwen en het toestel weer in normale bediening te nemen. Als alles goed is afgelopen, zal er op het scherm een witte lichtje verschijnen. Het doel van dit proces is ervoor dat je router ingepakt kan worden en gerepareerd kan worden als hij niet meer functioneert zoals oorspronkelijk bedoeld.

Via de configuratiepagina

Het resetten van je TP-Link router is erg simpel: open de configuratiepagina op je router, klik op “Start” en vul in het passwoord in. Vul hierbij de naam van je netwerk in (wanneer je een TP-Link router gebruikt die voor meerdere netwerken geïnstalleerd kan worden), en klik vervolgens op “Restart“.

Video: How to reset tp link router

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten