Samsung Galaxy Buds verbinden

Er is geen enkele reden om je af te vragen hoe je jouw Samsung Galaxy Buds Plus op jouw laptop, iPhone of ander apparaat moet aansluiten. In deze artikel zal worden uitgelegd hoe je eenvoudig verbinding kunt maken met de meeste apparaten. Lees verder om te leren hoe gemakkelijk het is om met je Samsung Galaxy Buds Plus verbinding te maken!

Samsung Galaxy Buds Plus koppelen met laptop of desktop

Samsung Galaxy Buds Plus kunnen gemakkelijk worden gekoppeld met een laptop of desktop. Dit proces is eenvoudig en kan in slechts enkele minuten worden voltooid. Hieronder vindt u de stappen die u moet volgen om uw Samsung Galaxy Buds Plus te koppelen met uw laptop of desktop:

  1. Zorg ervoor dat de Bluetooth-functie op uw laptop of desktop is ingeschakeld.
  2. Open de oortelefoon-instellingen op uw Samsung Galaxy Buds Plus.
  3. Selecteer ‘Bluetooth‘ in de instellingen en zoek naar beschikbare apparaten.
  4. Wanneer uw laptop of desktop wordt weergegeven, selecteert u deze om te koppelen.

Hoe de Galaxy Buds Plus met Mac te koppelen

Om de Galaxy Buds Plus met je Mac te koppelen, heb je een aantal dingen nodig. Je hebt een Mac met macOS Catalina of hoger en een Apple ID. Als je deze nog niet hebt, kun je die hier aanmaken. Vervolgens moet je naar de App Store gaan en zoeken naar “Samsung Galaxy Buds“. Download en installeer de app op je Mac.

Nadat je de app hebt geïnstalleerd, start je die op en volg je de instructies om de koppeling tot stand te brengen. Het kan even duren voordat de verbinding is gemaakt, maar als alles goed is gegaan zou je nu audio moeten horen via de Galaxy Buds Plus.

Hoe koppel je Galaxy Buds Plus aan Smartwatch

De Galaxy Buds Plus zijn een populaire draadloze oplossing voor het afspelen van muziek en andere audio, maar soms kan het verbinden met andere apparaten problematisch zijn. In dit artikel leren we je hoe je de Galaxy Buds Plus koppelt aan een smartwatch.

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat de Galaxy Buds Plus en de smartwatch in elkaars bereik zijn. Zorg ervoor dat beide apparaten zijn uitgeschakeld voordat je verder gaat. Vervolgens druk je op de knop aan de achterzijde van de Galaxy Buds Plus om ze in te schakelen. Wanneer de lampjes blauw oplichten, betekent dit dat ze klaar zijn om te worden gekoppeld.

Galaxy Buds Plus koppelen aan Apple Watch

Om Galaxy Buds Plus te koppelen aan uw Apple Watch, volgt u de onderstaande stappen:

  1. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw Apple Watch. Tik hiervoor op ‘Instellingen‘ > ‘Bluetooth‘.
  2. Houd de aan/uitknop van de Galaxy Buds Plus ingedrukt totdat het LED-lampje blauw oplicht. Dit duidt op dat de koptelefoon in pairenmodus is gezet.
  3. Selecteer ‘Galaxy Buds Plus‘ in de lijst met beschikbare apparaten op uw Apple Watch. Wanneer gevraagd wordt naar een wachtwoord, voert u 0000 in. De twee apparaten zijn nu gekoppeld en u kunt genieten van draadloze muziek via uw Galaxy Buds Plus!

Video: Samsung Galaxy Buds+: veel PLUSpunten

Samsung Galaxy Buds+: veel PLUSpunten

Reviews

Gerelateerde berichten