HomeTechnologieTelefoonSamsung-startscherm aanpassen

Samsung-startscherm aanpassen

Het startscherm van Samsung kan worden aangepast om beter aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. In dit artikel laten we je zien hoe je het startscherm van een Samsung Galaxy toestel verandert.

Startscherm wijzigen

Om het startscherm van je Samsung-apparaat aan te passen, ga je naar de ‘Instellingen‘ en tik je vervolgens op ‘Beeld‘. Vervolgens selecteer je ‘Startpagina’ en kies je de pagina die je wilt gebruiken als startpagina.

Apps op het Startscherm

Als je een app wilt toevoegen aan het startscherm, ga je naar het menu en tik je op het + -icoontje in de rechterbovenhoek. Vervolgens selecteer je de gewenste app uit de lijst met alle geïnstalleerde apps. De app wordt dan toegevoegd aan het startscherm.

Snelkoppelingen maken

Om snelkoppelingen naar uw favoriete apps te maken, sleep gewoon het app-pictogram van de app-drawer (het menu met alle apps) naar een leeg plekje op het startscherm.

Widgets toevoegen

Wanneer u een apparaat van Samsung koopt, krijgt u toegang tot een aantal handige widgets. Deze widgets kunnen op het startscherm van uw apparaat geplaatst worden, zodat u snel toegang hebt tot de informatie of functies die u nodig hebt.

Map maken

Het is heel eenvoudig om het startscherm van je Samsung-telefoon aan te passen. Je kunt een achtergrondkleur kiezen, een achtergrondafbeelding toevoegen of beide. Je kunt ook de weergave van de apps op het startscherm aanpassen door ze te verbergen of ze in een andere volgorde weer te geven.

Om het startscherm van je Samsung-telefoon aan te passen, ga je naar Instellingen > Aanpassingen. Klik op ‘Startscherm‘ en pas de weergave van de apps en widgets naar wens aan.

Verwijderen

Om een app of widget van het startscherm te verwijderen, druk je er lang op en sleep je de app of widget dan naar boven toe. Er verschijnt dan een pop-upmenu met de opties ‘Verwijderen‘ en ‘Annuleren‘. Kies ‘Verwijderen‘ om de app of widget van het startscherm te verwijderen.

Startscherm toevoegen

Om een startscherm op je Samsung-telefoon te maken, moet je eerst de Google Now-app downloaden en installeren. Als je de app hebt geopend, tik je op het menu-pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Vervolgens selecteer je “Instellingen” en tik je op “Startpagina’s toevoegen“. Je ziet nu een lijst met alle beschikbare startpagina’s. Selecteer degene die je wilt gebruiken en tik vervolgens op “Toevoegen“.

Onderdeel verplaatsen

Om een onderdeel van het startscherm te verplaatsen, tik je er eerst op en houd je de knop ingedrukt. Vervolgens sleep je het onderdeel naar de plek waar je het wilt hebben.

Video: Startscherm aanpassen: Apps aanpassen op je startscherm | Samsung & You

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten