HomeTechnologieTelevisieSamsung TV met JBL speaker verbinden

Samsung TV met JBL speaker verbinden

Ben jij ook zo gek op de nieuwste technologische snufjes? Dan is het verbinden van jouw Samsung TV met een JBL speaker zeker iets voor jou! Of je nu wilt genieten van een spannende film of uit volle borst mee wilt zingen met je favoriete muziek, deze combinatie zal jouw kijk- en luisterervaring naar een hoger niveau tillen. In deze blog leggen we stap voor stap uit hoe je dit eenvoudig kunt doen, dus lees snel verder!

Waarom bluetooth speakers koppelen aan je Samsung TV?

Veel mensen kijken televisie met de geluidsweergave via de luidsprekers van de tv. Maar je kunt ook een draadloze speaker aansluiten op je Samsung tv. Dit heeft verschillende voordelen.

  1. Ten eerste is het geluid van een externe speaker vaak beter dan dat van de luidsprekers van de tv. Als je een film of serie wilt kijken met goed geluid, is het dus verstandig om een speaker aan te sluiten.
  2. Ten tweede kun je met een draadloze speaker gemakkelijk het geluid harder of zachter zetten. Je hoeft hiervoor niet meer naar de tv toe te lopen en de volumeknop in te stellen.
  3. Als laatste biedt het koppelen van bluetooth speakers ook meer flexibiliteit qua plekken waar je hem kan neerzetten.

Met deze Samsung TV modellen kun je bluetooth speakers koppelen

Je kunt bluetooth speakers koppelen met de volgende Samsung TV-modellen: J5200, J5500, JU7500, JU7100, JU6700, JS9500 en JS9000. Als je een ander model hebt, moet je de audio via een optische kabel aansluiten.

Samsung Smart TV bluetooth aanzetten

Om je Samsung Smart TV te kunnen verbinden met een externe JBL speaker via Bluetooth, moet je de Bluetooth-functie van je TV inschakelen. Dit doe je door naar het Instellingen-menu van je TV te gaan en vervolgens naar het tabblad Algemeen te gaan. In het Algemeen-menu vind je de optie Bluetooth, die je dient aan te zetten. Nadat Bluetooth is ingeschakeld, ga je terug naar het hoofdmenu van je TV en selecteer je de optie Apparaatbeheer. In het Apparaatbeheer-menu vind je de optie Bluetooth, waarmee je een zoektocht naar beschikbare Bluetooth-apparaten kunt starten. Selecteer vervolgens de JBL speaker waarmee je wilt verbinden en volg de eventuele verdere instructies op het scherm om de verbinding tot stand te brengen.

VIdeo: How To Pair Bluetooth Speakers With Samsung Smart TV

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten