HomeAutomatiseringSchermvergrendeling Android

Schermvergrendeling Android

Wanneer uw Android-apparaat is aangesloten op een scherm met een ander beeldscherm, dan kunt u de vergrendeling instellen. Dit doe je door in het menu ” Andere apparaten ” van de applicatie te klikken en in het volgende venster te klikken op ” Schermvergrendeling “. Naast ” Schermvergrendeling op alle schermen ” zult u dan ook “Schermvergrendeling op andere beeldschermen ” terugvinden. Klik hierop en u vindt dan de opties om de vergrendeling van het scherm aan te passen.

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

Hoe kunt u een schermvergrendeling instellen of wijzigen op een Android-apparaat? Als uw tablet of smartphone uitgeschakeld is en deze niet meer in aanraking komt met het net, dan zal automatisch de schermvergrendeling ingeschakeld worden. Als uw apparaat verbinding heeft met het net, dan kan u deze vervolgdinstelling toevoegen aan de startscherm.

In Windows 10: Klik hier om naar “Screensaver en slaap” te gaan. Selecteer “Schermvergrendeling” in het rechtermenu. Klik op “Toevoeg“. Toon in het venster dat verschijnt hoeveel dagen de afstand tussen uw pc en webserver mag varieren voordat schermvergulde beeldjes worden weggestuurd om langdurige afstand tot servers te voorkomen die onder invloed van malware zijn (meerdere dagen).

Standaardvergrendelingen

Android-apparaten hebben verschillende schermvergrendelingen, die u kunt instellen door op het apparaat in te loggen met uw Google-account. Als u de schermvergrendeling aanpast, wordt u geleid naar een gedeelte van het menu waarin de vergrendeling staat.

  • Scherm schuiven naar rechts: ga naar het systeemmenu en selecteer “Schermen” (ook als dit de laatste optie is). Klik op “Aansluitingsopties” (of druk op ESC) en scrol naar beneden tot u “Display settings” vindt. Klik hierop om de schermvergrendeling aan te passen. Selecteer hieronder “Vertical slide lockscreen.” Ga dan naar rechtsboven op het scherm en klik op het knopje dat erin zichtbaar is. Hierna kan u eventueel de actievoegang instellen (‘lower right‘), schakel je phone-audio af (‘Speakers and audio‘) of kies je ‘lock screen‘ als startpagina (‘Default‘).

Video: De Schermvergrendeling instellen (Android 11)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten