HomeEntertainmentSocial MediaSnapchat-gebruikersnaam wijzigen

Snapchat-gebruikersnaam wijzigen

Snapchat is een populaire social media-app waarmee mensen berichten, foto’s en video’s kunnen verzenden. Als je je gebruikersnaam wilt wijzigen, kan dat in een aantal eenvoudige stappen. In dit artikel leggen we uit hoe je dat precies doet.

Snapchat-gebruikersnaam wijzigen

Als je je Snapchat-gebruikersnaam wilt wijzigen, moet je eerst inloggen op de app. Nadat je bent ingelogd, tik je bovenin het scherm op het tandwielicoon om naar de instellingen te gaan. Onderaan vind je de optie ‘Account‘. Tik hierop en vervolgens op ‘Gebruikersnaam‘. Je kunt nu je huidige gebruikersnaam invoeren en vervangen door een nieuwe. Snapchat bewaren de oude gebruikersnamen niet, dus als je later toch weer terug wilt naar je oude gebruikersnaam, is dat helaas niet mogelijk.

Snapchat naam wijzigen

Je Snapchat-gebruikersnaam wijzigen is heel simpel. Volg de onderstaande stappen om je naam te wijzigen:

  1. Ga naar de app store en download de Snapchat-app.
  2. Log in op je account met je huidige gebruikersnaam en wachtwoord.
  3. Klik bovenin het scherm op het tandwielicoon om naar de instellingen te gaan.
  4. Scroll omlaag en selecteer “Accountbeheer“.
  5. Selecteer “Gebruikersnaam wijzigen“.
  6. Voer je nieuwe gebruikersnaam in en klik op “Wijzigingen opslaan“.

Snapchat accountnaam wijzigen

Wanneer je je Snapchat-gebruikersnaam wijzigt, verandert ook je Snapchat-URL. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld een nieuwe naam hebt of een nieuwe gebruikersnaam wilt maken voor een andere social media-account. Wanneer je jouw Snapchat-accountnaam wijzigt, wordt alles wat eerder is opgeslagen onder jouw oude gebruikersnaam verwijderd. Als je dus gegevens wilt behouden, moet je ze opslaan voordat je de naam van je account verandert.

Namen van Snapchat-vrienden aanpassen

Wanneer je een nieuwe naam toevoegt aan je Snapchat-account, zal de app automatisch een aantal vrienden voorstellen om toe te voegen. Dit is echter niet altijd de lijst met mensen die je wilt toevoegen. Je kunt de namen van je Snapchat-vrienden wijzigen door ze te verwijderen en opnieuw toe te voegen.

Video: How To Change Snapchat Username Twice In A Year 2022 @Snapthis

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten