HomeTechnologieTelevisieSomfy Oximo IO/ RTS Motor koppelen

Somfy Oximo IO/ RTS Motor koppelen

Ben je op zoek naar een manier om jouw Somfy Oximo IO/ RTS motor te koppelen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu een nieuwe motor hebt gekocht of simpelweg de bestaande wilt koppelen aan jouw apparaten, in deze blogpost delen we alles wat je moet weten over hoe je jouw Somfy Oximo IO/ RTS motor kunt koppelen. Van handige tips tot stapsgewijze instructies: lees verder en ontdek hoe gemakkelijk het is om jouw systemen te integreren met deze geweldige motor.

Het afstellen van een Somfy Oximo IO motor

De Oximo IO is een draadloze motor die werkt met een afstandsbediening of smartphone-app. De motor wordt geleverd met twee handzenders: een zender met drie kanalen en een zender met vijf kanalen. U kunt de motor in elk gewenst tempo laten draaien door één van de handzenders in te stellen op het gewenste snelheidscode. Wanneer u de motor stopt, zal hij terugschakelen naar de laatste ingestelde snelheid.

Het toevoegen van een IO motor aan een extra IO afstandsbediening

De IO motor is een nieuwe soort motor die werkt met de Somfy Tuya app. Dit maakt het mogelijk de motor te bedienen zonder een fysieke afstandsbediening. Echter, sommige mensen willen liever een fysieke afstandsbediening gebruiken om hun motor te bedienen. Daarom heeft Somfy ook IO afstandsbedieningen gemaakt. Om een IO motor aan een extra IO afstandsbediening te koppelen, volg je de volgende stappen:

  1. Zorg ervoor dat je IO motor en IO afstandsbediening in dezelfde ruimte zijn.
  2. Open de Somfy Tuya app op je telefoon en ga naar het scherm waar je alle apparaten ziet die gekoppeld zijn aan de app.
  3. Klik op de + in de rechterbovenhoek van het scherm en selecteer ‘IO Motor‘.

Wijzigen draairichting IO motor

Wanneer u uw Somfy Oximo IO/ RTS motor wilt koppelen, moet u eerst de draairichting wijzigen. Dit doet u door de twee draden die aan de achterkant van de motor zitten los te maken en dan opnieuw aan te sluiten, maar dan met de andere draad bovenop. Als de motor nu nog steeds niet goed werkt, raadpleeg dan de Somfy Oximo IO/ RTS Handleiding voor meer informatie.

video: Volledig afstelling en programmering Somfy IO motor voor rolluik of screen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten