HomeTechnologieSpeakerSonos Roam koppelen via Bluetooth

Sonos Roam koppelen via Bluetooth

Ben jij op zoek naar een draadloze speaker die je gemakkelijk kunt meenemen naar elke plek waar je maar wilt? Dan is de Sonos Roam dé gadget voor jou! Maar hoe koppel je deze handige speaker nou eigenlijk via Bluetooth? Geen zorgen, in dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten om moeiteloos te kunnen genieten van kraakhelder geluid, waar en wanneer dan ook.

Voordat je begint

Voordat je begint, moet je ervoor zorgen dat je Sonos Roam hebt aangesloten op stroom en dat je bluetooth ingeschakeld is op je telefoon of ander apparaat.

Je apparaat koppelen met Roam

Roam is een draadloze luidspreker van Sonos die je gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Roam werkt met bluetooth, zodat je het apparaat gemakkelijk kunt koppelen met je telefoon of andere apparaten.

Een ander apparaat met Roam koppelen

Als je al een Sonos-apparaat hebt, kun je de Roam gewoon via Bluetooth koppelen. Dit doe je door naar het instellingenmenu van je apparaat te gaan en daar de optie ‘Bluetooth‘ in te schakelen. Zodra dit is gebeurd, zal het apparaat automatisch zoeken naar andere Sonos-apparaten in de buurt om mee te koppelen.

De verbinding tussen je apparaat en Roam verbreken

Nadat je Roam hebt uitgepakt en aan hebt gezet, zal de speaker automatisch zoeken naar een apparaat om mee te koppelen. Dit kan via bluetooth of via wifi. Wanneer je klaar bent om de speaker te gebruiken, volg dan de onderstaande instructies om de verbinding tussen je apparaat en Roam te verbreken:

  1. Ga naar het menu “Apparaten” op je Sonos-app.
  2. Selecteer het apparaat dat je wilt afkoppelen van Roam.
  3. Tik op “Verbreek verbinding“.

Roam opnieuw verbinden met bluetooth

Bluetooth-apparaten kunnen gemakkelijk met de Sonos Roam worden gekoppeld. Volg de onderstaande stappen om verbinding te maken:

  1. Zorg ervoor dat je Sonos Roam is ingeschakeld en in de buurt van het apparaat is waarmee je wilt koppelen.
  2. Open de Bluetooth-instellingen op je apparaat en zoek naar nieuwe apparaten.
  3. Selecteer “Sonos Roam” uit de lijst met beschikbare apparaten.
  4. Je zult een melding krijgen op je Sonos Roam dat er een verbinding is gemaakt.

Video: 🔥Sonos Roam ● Quick Bluetooth Pairing Using Just the Power Button ✅

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten