HomeTrends & NieuwsTriple-c Methode Uitleg: Vertrouwen en competentieontwikkeling

Triple-c Methode Uitleg: Vertrouwen en competentieontwikkeling

Hoe werkt Triple C methode?

De triple c methode is een behandel- en organisatiemodel dat gericht is op het bevorderen van menswaardigheid. De methode is gebaseerd op het idee dat cliënten en coaches samenwerken aan het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het ontwikkelen van competenties door middel van gezamenlijke, dagelijkse taken. De drie C’s van de methode staan voor Cliënt, Coach en Competentie.

Wat is de kern van Triple C?

De kern van de triple c methode is het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen cliënten en coaches, en het ontwikkelen van competenties door middel van gezamenlijke, dagelijkse taken.

Wat is het doel van Triple C?

Het doel van de triple c methode is om cliënten te helpen hun menselijke behoeften te vervullen en hun potentieel te ontwikkelen door het opbouwen van een vertrouwensrelatie en het ontwikkelen van competenties.

Waar wordt Triple C gebruikt?

De triple c methode wordt gebruikt in de geestelijke gezondheidszorg en andere organisaties die gericht zijn op het bevorderen van menswaardigheid en het ontwikkelen van competenties. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt bij het werken met mensen die lijden aan geestelijke gezondheidsproblemen of die hulp nodig hebben bij het opbouwen van sociale vaardigheden.

Reviews

Gerelateerde berichten