HomeTechnologieVimexx webhosting koppelen aan domeinnaam

Vimexx webhosting koppelen aan domeinnaam

Ben je op zoek naar een manier om jouw website te lanceren en wil je graag weten hoe je jouw domeinnaam kunt koppelen aan Vimexx hosting? Dan zit je hier goed! In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe jij jouw domeinnaam kunt verbinden met het webhosting pakket van Vimexx. Dus, of je nu een beginner bent in de wereld van webdesign of gewoon wat extra hulp nodig hebt bij het instellen van jouw website, lees snel verder en ontdek hoe gemakkelijk het is om te starten.

Domein koppelen aan hostingpakket via het klantenpaneel

Als u een domeinnaam hebt geregistreerd bij extern, dan kunt u deze koppelen aan een Vimexx webhostingpakket. Dit doet u in het klantenpaneel onder ‘Domeinnamen‘. Klik vervolgens op de knop ‘Domeinnaam toevoegen/koppelen‘.

Extern domein koppelen aan het webhosting pakket

Je hebt een domeinnaam geregistreerd bij een externe provider en je wilt deze koppelen aan je Vimexx webhosting pakket. Dat kan! Je moet dan wel even weten hoe het DNS systeem werkt. DNS staat voor Domain Name System en zorgt ervoor dat als jij bijvoorbeeld www.vimexx.nl intypt, dat je dan automatisch doorgestuurd wordt naar de servers waar jouw website is gehost. Als je een domeinnaam hebt geregistreerd, staan DNS servers standaard ingesteld op de juiste manier, maar als je een domeinnaam ergens anders hebt geregistreerd, moet je handmatig de DNS servers van die provider aanpassen naar onze servers. Hoe dat precies werkt verschilt per provider, dus we kunnen helaas niet voor alle providers uitleggen hoe dat werkt.

Video: Domeinnaam koppelen aan Webhosting pakket | Vimexx Hosting |

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten