HomeCloudWat is Last.fm?

Wat is Last.fm?

Last.fm is een muziekdienst die je laat weten wat voor muziek je leuk vindt, en helpt nieuwe muziek ontdekken op basis van wat je al luistert. Het is gratis te gebruiken en werkt met de meeste populaire muziek-players.

Waarom u Last.fm zou moeten gebruiken

Last.fm is een muziekdienst die je helpt bij het ontdekken van nieuwe muziek. Het maakt gebruik van de ‘scrobbling‘-technologie om te achterhalen welke muziek je luistert en bewaart deze informatie in een database. Op basis van deze informatie kan Last.fm aanbevelingen doen voor nieuwe muziek die je misschien leuk zou vinden.

In principe is Last.fm gratis, maar er is ook een betaald abonnement dat toegang geeft tot extra features, zoals ad-free streaming en ondersteuning voor hoge bitrate audio.

Top Charts functie voor populaire muziek

Als je Last.fm gebruikt, wordt er een profiel van jouw muziekkennis aangemaakt. Dit gebeurt door het bijhouden van wat voor muziek je luistert, via welke bronnen (bijvoorbeeld Spotify of iTunes) en wanneer je dat doet.

Last.fm heeft een aantal handige functies, waaronder de Top Charts functie. Met deze functie kun je zien welke nummers momenteel populair zijn onder Last.fm-gebruikers. Dit is een handige manier om nieuwe muziek te ontdekken of om te zien wat andere mensen leuk vinden.

Video: Tracking & Stats on EVERY PLATFORM | “2022 Wrapped” for everyone! Last.fm

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten