HomeTechnologieTelefoonWaze gebruiken op Android Auto

Waze gebruiken op Android Auto

Waze is een gratis app die je kan gebruiken om je route te ontdekken. Je kunt hem ook gebruiken om in groepen mee te navigeren.

Routebeschrijving met spraakopdrachten

Waze is een gratis app die je kunt downloaden op Android en iOS. Op je smartphone verspreidt Waze de route in realtime door het land. Je kan hierdoor snel en gemakkelijk veranderingen in de weggebruikersstroom melden, zodat je de beste route naar je doel vindt.

  1. Open Waze op je Android smartphone of tablet. Je kunt hem ook openen via Google Maps op je computer.
  2. Kies een bereik waarin je rijdt en druk op de knop Route vertalen om de route te vertalen naar het Nederlands.

Routebeschrijving via het display

Als u een Android-device hebt die geschikt is voor Auto, kunt u via het display van de Auto-app Waze gebruiken. Ga naar de home screen en druk op de knop “Waze“. U ziet dan een kaart met verschillende routes. Klik op een route en bladeren u door de informatie in het Display.

Naar een opgeslagen plaats navigeren

Naast het mogelijk vinden van een plek om te starten, is het belangrijk om de juiste keuzes te maken voordat je begint met navigeren. Kies liever eerst de plaats waar je bent, voordat je gaat zoeken naar verkeer of buren. Dat voorkomt ongemakkelijke situaties als je door verkeer ineens ergens anders moet zijn dan je had gehoopt en daardoor niet meer weet waar je bent.

Video: How to Connect and Use Waze in Your Car | Android Auto and Apply Car Play How To |

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten