HomeCloudWijzigenWekkers en mediawekkers instellen en beheren

Wekkers en mediawekkers instellen en beheren

Na een dag van hard werken en drukke taken is het belangrijk om toch in slaap te komen en op tijd uit bed te staan. Maar hoe zorg je ervoor dat je niet te laat bent? In deze artikel ontdek je hoe je mediawekkers en wekkers effectief kunt instellen en beheren met behulp van geavanceerde AI-technologie.

Algemene wekkers

Wanneer u een wekker wilt instellen, kunt u ervoor kiezen om een normale wekker of een mediawekker te gebruiken. Een normale wekker is eenvoudig te gebruiken en kan worden ingesteld door de tijd in te stellen waarop u de wekker wilt laten gaan. Een mediawekker daarentegen maakt gebruik van geluid, video of beide om uw aandacht te krijgen. Mediawekkers zijn handig als u moeite hebt om ’s ochtends wakker te worden of als u snel afgeleid raakt door geluiden in de buurt.

Wekker in Windows 10

Als u een wekker wilt maken of beheren in Windows 10, gaat u naar Start > Alle apps > Uw apps > Alarms & Clock. Klik of tik op ‘Wekkers‘ in het linkerdeelvenster en klik of tik dan op ‘+‘ om een nieuwe wekker te maken.

Mediawekkers

Mediawekkers zijn speciale wekkers die je kunt gebruiken om een afspeellijst af te spelen wanneer de wekker afloopt. Als je een mediawekker wilt maken, moet je ervoor zorgen dat je de juiste afspeellijst hebt ingesteld. Klik hiervoor op ‘Mediawekkers beheren‘ onder ‘Wekkers‘.

Zonsopgangwekkers

Zonsopgangwekkers zijn een geweldige manier om elke dag wakker te worden met een stralende ochtend. Ze simuleren de natuurlijke opkomst van de zon, waardoor je lichaam geleidelijk aan wakker wordt en klaar is voor een productieve dag. Er zijn verschillende soorten zonsopgangwekkers verkrijgbaar, dus er is voor iedereen wel een geschikte wekker.

Wekkervolume wijzigen

Om het geluid van uw wekker aan te passen, kunt u de wekkervolume wijzigen in de Alarmpagina. U vindt deze pagina door op ‘Alarm‘ te tikken in het menu of door naar ‘Instellingen‘ > ‘Alarmen‘ te gaan.

In de Alarmpagina kunt u op elk alarm tikken om het geluid ervan aan te passen. Onderaan de pagina vindt u ook een schuifregelaar waarmee u het standaardgeluid voor alle alarmen kunt aanpassen.

Video: Review: slimme wekker met ingebouwde Google Assistent van Lenovo

Review: slimme wekker met ingebouwde Google Assistent van Lenovo

Reviews

Gerelateerde berichten