HomeGamingXbox-games met vriend delen

Xbox-games met vriend delen

Met de nieuwe Xbox-gamesharingfunctie kun je eenvoudig je games en Xbox Live Gold-abonnement delen met anderen, waardoor je ze in staat stelt om te genieten van jouw spellen. In deze artikelen gaan we dieper in op hoe je dit kunt doen.

Delen op afstand

Als je een Xbox-game wilt delen met een vriend of familielid, kun je gebruikmaken van de gameshare-functie. Dit is een functie die beschikbaar is op bepaalde Xbox One- en Xbox 360-games. Gameshare stelt je in staat om je games en Xbox Live Gold te delen met één andere persoon. Het is echter wel belangrijk om te weten dat je alleen maar games kunt delen met iemand die in hetzelfde huishouden woont als jij.

Om ervoor te zorgen dat je gamesharing goed werkt, moet je eerst naar de instellingen van je Xbox gaat en daar vervolgens naar het tabblad ‘account‘. Vervolgens moet je naar ‘familie‘ gaan en dan ‘toevoegen of uitnodigen‘.

Hoe werkt het?

Om gamesharing te kunnen doen, moet je de volgende stappen volgen:

  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Personalisatie > Familie.
  2. Klik op Deelnemen aan een familie en maak een account aan voor jezelf of laat iemand anders dit voor jou doen.
  3. Nadat je bent ingelogd, ga dan naar Instellingen > Account > Informatie over jouw account > Verificatie en verificatiecode invoeren. Voer de code in die wordt weergegeven op het scherm van de andere Xbox One-console in.

Ook Xbox Live Gold abonnement

Als je een Xbox Live Gold-abonnement hebt, kun je deze ook gebruiken voor gamesharing. Je kunt dan één keer inloggen op een andere Xbox met je eigen account en daarmee gebruikmaken van alle voordelen van Xbox Live Gold. Op die manier kun je bijvoorbeeld online multiplayer spelen met je vrienden of toegang krijgen tot exclusieve content en aanbiedingen.

Video: How To Share Xbox Game Pass Ultimate with Family or Friends | 2021

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten