HomeEntertainmentSocial MediaYouTube op telefoon-achtergrond

YouTube op telefoon-achtergrond

Met de ontwikkelingen in technologie lijkt het als of er steeds meer mogelijkheden zijn om muziek af te spelen. YouTube biedt bijvoorbeeld een grote verscheidenheid aan muziek dat je kunt beluisteren. In dit artikel lees je hoe je YouTube-muziek op de achtergrond af kunt spelen op je telefoon!

Android

Als je YouTube-muziek wilt afspelen op de achtergrond van je telefoon, zijn er een paar dingen die je moet weten. In de eerste plaats moet je de YouTube Red-app downloaden. Dit is een betaalde app, maar het geeft je toegang tot alle functies die je nodig hebt om muziek op de achtergrond af te spelen, inclusief ad-free streaming en offline playback.

U kunt ook de gratis YouTube Music-app gebruiken, maar die heeft wat beperkingen. Met YouTube Red krijg je toegang tot een speciale muziekbibliotheek met miljoenen songs, waarvan sommige alleen beschikbaar zijn voor YouTube Red-abonnees. Er is ook een “audio only“-modus waarmee u video’s kunt afspelen zonder beeldweergave, wat ideaal is als u muziek wilt streamen zonder uw batterij te verslinden met video’s.

iPhone

YouTube-muziek op de achtergrond afspelen op een telefoon is heel eenvoudig. Er zijn twee manieren om dit te doen, afhankelijk van wat voor soort telefoon je hebt. Als je een iPhone hebt, kun je gewoon de YouTube-app gebruiken en de video in beeld houden terwijl je iets anders doet. Dit werkt alleen als je een betaald YouTube-abonnement hebt. Als je geen betaald abonnement hebt, kun je de YouTube Music-app gebruiken. Deze app is gratis en speelt automatisch muziek af van YouTube, zelfs als je iets anders op je telefoon doet.

Kan ik Youtube op de achtergrond afspelen?

Als u muziek wilt afspelen op YouTube terwijl u andere dingen op uw telefoon doet, kunt u de achtergrond-afspeelfunctie gebruiken. Dit is een handige functie die ervoor zorgt dat u muziek kunt blijven luisteren, zelfs als u de YouTube-app verlaat. Helaas werkt deze functie niet op alle telefoons. Sommige telefoons laten je de achtergrond-afspeelfunctie niet gebruiken of ze hebben andere beperkingen. Als je niet weet of je telefoon de achtergrond-afspeelfunctie ondersteunt, kun je de onderstaande instructies volgen om het te controleren.

Video: iOS; YouTube op achtergrond doorspelen

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten