HomeEntertainmentSocial MediaYouTube op achtergrond afspelen

YouTube op achtergrond afspelen

Je houdt van muziek, je bent op YouTube gaan kijken en zoekt naar een nieuwe artist of muziekgenre. Maar wat als je je telefoon in de hand hebt? Dat kan! In dit artikel vind je tips om YouTube-muziek op de achtergrond te spelen op je telefoon.

Android

Als je het apparaat wilt laten afspelen vanaf een playlist of zo, dan moet je de toets “Aanraken” (Touch) vooraan in het scherm drukken. Dan wordt een dialoogvenster geopend waarop je kunt selecteren welke muziek je wilt afspelen. Er is ook een optie waarop alle muziek die op YouTube is geupload naar jouw telefoon wordt verzonden (als dit type apparaat beschikbaar is).

iPhone

Veel mensen zijn bezig met het spelen van YouTube-muziek op de achtergrond, maar weten niet hoe ze dit kunnen doen. Vele mobiele telefoons bieden geavanceerde mogelijkheden om muziek af te spelen of films te bekijken. Hieronder geven we een aantal tips voor het afspelen van YouTube-muziek op de achtergrond.

  • Kies in je YouTube-account of je wilt dat de muziek wordt bekeken door je telefoon. Dit kan handig zijn als je video’s wil laten bekijken terwijl je hen beslist niet doorhebt of wanneer je anderen graag wat privacy gunt.
  • Hou in gedachten dat video’s die in HD komen, meer bytes verbruiken dan mindere resoluties. Je kan dus beter niet alle HD-video’s willen streamen.

Kan ik Youtube op de achtergrond afspelen?

Ja, YouTube kan op de achtergrond worden afgespeeld op een telefoon. Dit kan in het geval van MP3-muziek of audiovisuele content. De meest belangrijke voorwaarde hierbij is dat je wel account hebt aangemaakt bij YouTube en dat je inloggegevens hebt verzameld. Verder moet je er wel goed vooraf over nadenken wat je wilt doen: Wil je kijken hoe een video is gemaakt, wil je juist luisteren naar de muziek of wil je allemaal video’s bekijken? Doe altijd eerst een test met één video om te zien welke functies en mogelijkheden YouTube beschikbaar staan.

Video: How to Play YouTube Music in Background Super Easy

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten