HomeCloudKoppelenApparaten koppelen met Windows & Samsung

Apparaten koppelen met Windows & Samsung

Ben jij ook helemaal klaar met het gedoe van het overstappen tussen je telefoon en computer? Wij hebben goed nieuws voor jou! Met Microsoft Phone Link & Samsung kan je nu eenvoudig en snel jouw telefoon koppelen aan Windows. Zo heb je al je belangrijke informatie binnen handbereik, zonder dat je steeds hoeft te switchen tussen apparaten. Lees snel verder en ontdek hoe deze slimme oplossing jouw leven een stuk makkelijker maakt!

Koppel je telefoon. Synchroniseer je leven.

Als je een Windows-telefoon hebt, kun je deze koppelen met je pc via Microsoft Phone Link. Dit maakt het mogelijk om berichten, afspraken en andere gegevens te synchroniseren tussen je telefoon en pc. Je kunt ook bestanden delen en applicaties gebruiken die op beide apparaten geïnstalleerd zijn.

Samsung biedt ook een manier om je telefoon te koppelen met Windows. Samsung Link maakt het mogelijk om multimedia-inhoud te delen tussen je pc en telefoon. Je kunt ook schermafbeeldingen maken van wat er op je telefoonscherm gebeurt en deze opslaan op je pc.

Berichten

De app gebruikt Bluetooth LE om je telefoon te verbinden met je pc, en daarnaast moet je telefoon ook aan dezelfde Wi-Fi-netwerk als je pc hangen. Als de app is geïnstalleerd en de twee apparaten zijn verbonden, zullen alle berichten die binnenkomen op je telefoon ook verschijnen in de Action Center van Windows 10. Daarnaast kun je ook berichten versturen vanaf je pc, en heb je toegang tot een aantal andere handige functies zoals het delen van contactpersonen en afspraken.

Meldingen

Als je een melding op je telefoon krijgt, verschijnt deze ook op het scherm van je pc. Je kunt de melding bekijken en erop reageren, net zoals je normaal zou doen op je telefoon.

Samsung Gallery en OneDrive

Met Microsoft Phone Link kun je verbinding maken tussen je telefoon en Windows. Zo kun je bijvoorbeeld foto’s importeren vanuit de Samsung Gallery naar OneDrive.

Video: Koppelen met je telefoon? Link to Windows gebruiken! | Samsung & You

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten