HomeEntertainmentFilmsDisney Plus-ondertitels

Disney Plus-ondertitels

Dit artikel bevat advies over hoe je Disney Plus-ondertitels in- en uitschakelt. We vermelden hieronder ook welke diensten Disney Plus biedt en welke niet.

Ondertitels opmaken op Disney Plus

Als je op Disney Plus zit, kan je allemaal leuke en originele ondertitels krijgen voor je films. Je kunt ze in- of uitschakelen door op de knop “ondertitels” te klikken. Hieronder lees je meer over het maken van ondertitels op Disney Plus:

Voordat je begint met het maken van ondertitels, moet je even instellen welke film je wilt ondertitelen. Als je deze film gaat bekijken op Disney Plus, worden automatisch de ondertitels van alle gebruikers in beeld gebracht. Je hoeft daarom niet per se een account aan te maken; alles wat je nodig hebt is een computer met internetverbinding. Vanaf nu zul je ook gratis bijna alle Disney-films toegang vinden tot de online beheerstudio’s. Ga naar de pagina ‘Disney Plus – videofilms‘ om daar eenvoudig alle films toegankelijk te maken die er momenteel beschikbaar zijn.

Hoe Disney Plus-ondertitels uit te schakelen

Disney Plus-ondertitels zijn gratis te bekijken op de website van Disney. Je kunt ze ook in- of uitschakelen door op de knop “Plus” aan de rechterkant van het scherm te drukken. Als je alle Plus-ondertitels hebt uitgeschakeld, krijg je een “Losgeklikt” te zien. Er is nog ruimte voor onder andere Disney Junior, Pixar en Star Wars series.

Chromecast ondertitel inschakelen Disney Plus

Als je een Disney Plus hebt, dan kun je deze op diverse manieren in- of uitschakelen. Hieronder vind je alle instructies voor het inschakelen van Disney Plus-ondertitels.

Inschakelen: Je kunt alle Disney Plus-ondertitels door op het scherm van je telefoon te drukken inschakelen. Voordat je deze doet, moet je even tijdens het spel stoppen en er daarna in kiest om dat ding opnieuw aan te starten. Volgende keer gaat dit automatisch af. Als je niet weet wat “Disney Plus” is, dan lees dan meer over dit abonnement bij onze blog.

Uitschakelen: Om een Disney Plus-ondertitel uit te schakelen, moet hij alleen maar gespeeld worden en dan kan hij gemakkelijk uitschakelt worden via de app van Disney. Volgende keer gaat dit automatisch af.

Video: Turning Subtitles On or Off on Disney+!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten