HomeTechnologieTelefoonHoe annuleer je GO Sharing?

Hoe annuleer je GO Sharing?

Ben je het zat om een deelscooter van GO Sharing te gebruiken en wil je weten hoe je deze kunt annuleren? Dan ben je op de juiste plek! In deze blogpost laten we zien hoe je gemakkelijk en snel jouw abonnement bij GO Sharing kunt opzeggen. Of het nu is omdat je verhuist, geen gebruik meer maakt van de dienst of gewoonweg niet tevreden bent met hun service – wij helpen jou graag verder. Lees verder om erachter te komen hoe jij binnen no-time af bent van jouw abonnement.

Hoe gemakkelijk is het om GO Sharing te annuleren?

GO Sharing is heel makkelijk te annuleren. U hoeft alleen maar naar de website te gaan en uw abonnement op te zeggen. Er zijn geen extra kosten aan verbonden.

Hoe annuleer je een GO Sharing-abonnement op een iPhone of iPad?

Annuleren van je abonnement op een iPhone of iPad gaat heel gemakkelijk. Ga naar de instellingen van je apparaat en tik vervolgens op ‘iTunes & App Store’. Onderaan vind je je Apple ID. Tik hierop en tik vervolgens op ‘Abonnementen’. Je ziet dan alle actieve abonnementen die je hebt. Tik op het abonnement dat je wilt annuleren en tik daarna op ‘Annuleer abonnement’.

Hoe annuleer ik een GO Sharing-abonnement op een Android-apparaat?

Om je abonnement op een Android-apparaat te annuleren, volg je deze stappen:

  1. Ga naar ‘Instellingen‘ in het menu.
  2. Selecteer ‘Abonnement‘ onder ‘Account‘.
  3. Selecteer het abonnement dat je wilt annuleren en tik vervolgens op ‘Annuleer abonnement‘.

Hoe een abonnement annuleren met Paypal

Als je de deelservice gebruikt in combinatie met Paypal, kan het annuleren van je abonnement heel eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om je abonnement te annuleren:

  1. Log in op je Paypal-account en ga naar ‘Mijn account‘.
  2. Klik vervolgens op ‘Profiel bewerken‘ onder ‘Persoonlijke gegevens‘.
  3. Hier zie je alle abonnementen die je hebt. Zoek GO Sharing en klik op ‘Annuleren‘.
  4. Je abonnement is nu succesvol geannuleerd!

Video: GO Sharing: wel betaald, geen deelscooter

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten