HomeTechnologiePayPal account verwijderen

PayPal account verwijderen

Je PayPal-account is een belangrijk onderdeel van je online betalingsverkeer. Maar als je het liever verwijdert, hoe doe je dat dan? In dit artikel gaan we bespreken hoe je eenvoudig en snel je PayPal-account kunt verwijderen.

Voor je een Paypal rekening sluit

Alvorens een PayPal-rekening te sluiten, moet je eerst weten hoe dit werkt. Er zijn twee opties voor het sluiten van uw PayPal-account. De eerste is om uw account te annuleren, wat betekent dat u nog steeds toegang hebt tot al uw gegevens en transactiegeschiedenis, maar u kunt niet meer inloggen of betalingen doen. Dit is ideaal als je je gewoon even wilt afmelden of als je problemen ondervindt met inloggen. Als je ervoor kiest om je PayPal-account te annuleren, kan je op elk moment weer inloggen en verder gaan waar je gebleven was.

De tweede optie is om uw account definitief te sluiten. Dit betekent dat alle gegevens worden verwijderd en er geen toegang meer tot is. Dit is ideaal als je besluit helemaal stopt met online shoppen of als je problemen ondervindt met fraude of hacking.

12 euro kosten inactieve rekening

Als u uw PayPal-account wilt verwijderen, kunt u dat gratis doen. Er zijn echter wel kosten verbonden aan het inactief laten van een PayPal-rekening. Als u ervoor kiest om uw account inactief te laten, wordt er €1 per maand ingehouden van uw saldo. Dit geld wordt in rekening gebracht totdat het maximale bedrag van €12 is bereikt.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer je je PayPal-account wilt verwijderen, moet je eerst inloggen op je account. Als je ingelogd bent, ga dan naar de instellingen van je account door op het tandwielpictogram te klikken in de rechterbovenhoek van de pagina. Klik vervolgens op ‘Accountgegevens‘ en selecteer ‘Profiel bewerken‘ in het menu aan de linkerkant van het scherm. Er zal nu een venster verschijnen waarin je jouw wachtwoord kunt invoeren. Voer hier jouw huidige wachtwoord in en klik daarna op ‘Bevestigen‘.

Bericht versturen en email

Wanneer u uw PayPal-account wilt verwijderen, kunt u dit doen door een bericht te sturen naar het volgende e-mailadres: [email protected]. Om ervoor te zorgen dat uw verzoek zo snel mogelijk wordt afgehandeld, dient u het volgende in het e-mailbericht te vermelden:

  • Uw voornaam en achternaam;
  • Uw gebruikersnaam;
  • De reden waarom u uw account wilt sluiten;
  • Een kopie van een recent ID (rijbewijs, paspoort of ID-kaart);
  • Uw adres en postcode;
  • De datum waarop u deze e-mail stuurt.

Video: How to Delete PayPal Account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten