HomeTrends & NieuwsHoe kan ik inloggen op NPO Plus?

Hoe kan ik inloggen op NPO Plus?

Ben je een fervent kijker van Nederlandse programma’s en wil je niets missen van de nieuwste afleveringen? Dan is NPO Plus dé oplossing voor jou! Maar hoe log je eigenlijk in op dit platform? In deze blogpost leggen wij stap voor stap uit hoe jij kunt genieten van de beste Nederlandse televisieprogramma’s via NPO Plus. Lees snel verder en ontdek hoe simpel het is om toegang te krijgen tot deze geweldige dienst!

Hoe maak ik een abonnement aan bij NPO Plus?

Om een abonnement aan te maken, ga je naar de website en klik je op ‘Abonneren’. Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen:

  • Maandelijks: 9,99 euro per maand. Je wordt elke maand automatisch opnieuw geabonneerd.
  • Jaarabonnement: 89,88 euro per jaar. Je wordt elk jaar automatisch opnieuw geabonneerd.
  • Proefabonnement: 5 euro voor de eerste maand, daarna 9,99 euro per maand. Na een proefabonnement stopt het automatisch.

Als je klikt op ‘Doorgaan’ word je doorgeleid naar iDEAL om het abonnement te betalen. Zodra het betaling is gelukt ontvang je een bevestiging van je aankoop en word je direct toegelaten tot de inhoud van NPO Plus.

Hoe kan ik inloggen bij NPO Plus?

Als je NPO Plus wilt gebruiken, moet je inloggen. Dit kan via de website of de app. Als je inlogt via de website, klik dan op ‘Inloggen‘ in de rechterbovenhoek van het scherm. Vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in en klik op ‘Inloggen‘. Als je inlogt via de app, open de app en tik op het menu-icoon (de drie streepjes) in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer ‘Inloggen‘ en vul vervolgens je e-mailadres en wachtwoord in.

Hoe Stream ik NPO Plus naar mij tv?

Je kunt de NPO Plus-app gebruiken om te streamen naar je tv. Dit werkt met alle populaire streamingdiensten, zoals Chromecast, AirPlay en Android TV. Je kunt ook een HDMI-kabel gebruiken om direct vanuit de app te streamen naar je tv.

Haperende uitzendingen?

Wanneer je een foutmelding krijgt of de stream hapert, is het belangrijk om te weten dat dit niet altijd aan jou ligt. Soms kan het zijn dat de servers van NPO Plus overbelast raken door veel bezoekers tegelijk. In dat geval is er helaas niks aan te doen, maar wacht dan even af en probeer later nog eens in te loggen. Als het probleem blijft bestaan, neem dan contact op met de klantenservice van NPO Plus.

Video: NPO Start: Stap-voor-stap kijkprofielen maken

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten