HomeEntertainmentStreamenHoe Kodi te installeren op Apple TV in 2022

Hoe Kodi te installeren op Apple TV in 2022

Kodi is een open source elektronische mediaoplossing die veel toegankelijkheid biedt voor mensen. Het kan worden gebruikt om te stream films, tv-series en sportwedstrijden naar je Apple TV. Het is ook mogelijk om alle content van Kodi op je Apple TV te bekijken en af te spelen. Om Kodi te downloaden, moet je wel weten wat iOS of Android apparaat je wilt gebruiken. Je kunt Kodi ook installeren op een computer.

Kodi is een populair filmsysteem dat onder meer gebruik maakt van de aanbieding ‘addons’. Dit zijn extra plug-ins die je kunt installeren op Kodi om je favoriete films, series en muziek toegankelijk te maken. Het kan ook worden gebruikt voor het bekijken van live streaming shows.

Controleer eerst deze officiële vereisten!

1. Er is een officiële app beschikbaar om Kodi op tv te controleren. In de App Store kunt u Kodi vinden onder “video & audio“. Pak deze App en start Kodi op tv.

2. Om te voorkomen dat je gegevens of content van anderen bekeken worden zal je moeten installeren een VPN methode voor Kodi. Hieronder vind je informatie over welke providers dit mogelijk zijn:

Methode 1: Installeer Kodi op Apple TV via Cydia Impactor

Het is de vraag of Kodi wel degelijk te installeren is op Apple TV. Er zijn verschillende methodes beschikbaar, waaronder via Cydia Impactor.

Methode #2: Installeer Kodi op Apple TV via Xcode

Kodi is een populair en leuk entertainment app dat op jouw Apple TV te installeren is. Dit kun je doen door Kodi op je Mac te downloaden en daarna naar je Apple TV te kopieren. Je moet dan wel aanbevelingen volgen om Kodi goed af te spelen op je tv. Sinds de laatste versie van Kodi ondersteund wordt de televisie met behulp van Remote Control en Siri. Zo kan Siri de tv zelfs bedienen, wat bijvoorbeeld handig kan zijn als je niet naast het scherm staat of wanneer je andere taken hebt.

Methode #3: Kodi draadloos installeren op Apple TV 4K

Om Kodi draadloos te installeren op je Apple TV 4K moet je eerst een apparaat hebben met een jailbreak. Daarna kan je Kodi naar je telefoon of computer downloaden en hem op de Apple TV installeren. Hieronder staan alle informatie over deze methode.

Als je gaat proberen Kodi draadloos te installeren op je Apple TV, dan moet je eerst weten welke App Store er voor Apple TV beschikbaar is. Op dit moment is de App Store beschikbaar in drie verschillende landen: China, Rusland en Japan. Vooral China is erg belangrijk voor Kodi, want daar is hij geregistreerd als gratis app. Het probleem is dat veel mensen niet weten dat hun App Store in China bestaat en er dan ook geen gratis toegang tot dit apparaat vinden.

Video: INSTALL KODI 19 MATRIX ON APPLE TV 4K WITHOUT JAILBREAK!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten