HomeSocial MediaHoe YouTube Premium te annuleren in 2022

Hoe YouTube Premium te annuleren in 2022

YouTube Premium, ofwel het hogere abonnement van YouTube, is een belangrijke plaats voor kijkers in de online wereld. Maar hoe annuleren je YouTube Premium? In deze 2 stappen ga je het gemakkelijk doen.

YouTube Premium-abonnement: wat is het?

YouTube Premium is een abonnement dat je kunt opzetten om alle YouTube-video’s te bekijken. Je betaalt er per maand €11,99 voor. Eenmaal het abonnement opgezet, kan je alle video’s in lijn met je gewenste niveau bekijken. Hierdoor ben je in staat om alle mogelijkheden van YouTube Premium te gebruiken. Zo kun je bijvoorbeeld lezen, volgen en reacties delen op de video’s die je bekijkt. YouTube Premium zorgt ervoor dat er ook meer filmpjes en (interactive) content beschikbaar is dan onder het standaardabonnement van YouTube.

Met de YouTube-app kun je het abonnement op YouTube Premium opzeggen

Via de app: Je kunt het abonnement op YouTube Premium via de app verlengen. Dit kan door in de app te klikken op “aanmelden” en dan “YouTube Premium“. Je krijgt dan een meldingsbericht om je vraag in ontvangst te nemen of je per mail wilt worden benaderd om het annuleren.

Via Google Play: Je kunt het abonnement op YouTube Premium ook verlengen door hem af te sluiten vanaf Google Play.

Video: How To Cancel YouTube Premium Subscription Or Free Trial (2022)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten